Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie o elo boost

Cocoala

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Giełda MPC, eBay. Jeszcze mógłbyś spróbować dołączyć do którejś ze stron skierowanych ku boostingom.

"Człowiek człowiekowi człowiekiem, a kiwi kiwi kiwi" ~ Paulo Coelho

Opublikowano

Jesli masz konto w challengerze to mozesz szukac boosting serwisu ktory cie przyjmie, lecz nawet wtedy ciezko cos znalezc bo jest juz masa ludzi zwlaszcza na EU. Najlepiej robic to prywatnie, ew. na jakichs fanpage sie reklamowac chociaz i tak od polskich customerow sie nic nie wyciagnie. Polecam PlayerAuctions, dostaje zlecenia tam od czasu do czasu choc jestem tam podrzednym sellerem.

Lub po prostu miec znajomosci z jakims boosting serwisem. 

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Jestem byłym graczem z diamentu, boostowalbym bym ludzi z brazu do srebra i z srebra do golda- bo to umiem na pewno i wiem ze mi sie uda, ale jak patrze na ceny na allegro(bardzo duze) i ze ludzie to jeszcze kupuja to mi troche przykro, bo ja moglbym to robic za pol ceny :D

Opublikowano

Jestem byłym graczem z diamentu, boostowalbym bym ludzi z brazu do srebra i z srebra do golda- bo to umiem na pewno i wiem ze mi sie uda, ale jak patrze na ceny na allegro(bardzo duze) i ze ludzie to jeszcze kupuja to mi troche przykro, bo ja moglbym to robic za pol ceny :D

W takim razie jedynie zostaje Ci boostowanie kolegow, nie znajdziesz nic na wieksza skale. Poza tym wiekszosc zlecen jest z gold->plat->diax, malo jest brazow czy silverow ktorzy boosta kupuja, o wiele mniej niz tych wyzej.

^

Wiem z doswiadczenia ;d

@Edit Ludzie nie kupuja boostow od niezaufanych ludzi, a boosty w brazie/silverze mozna dostac za darmo tak naprawde ( duzo soob cos takiego oferuje ) dlatego najlepiej jest znajomym grac bo oni moga Ci zaufac w kwestii skilla. 

Jeszcze jeden sposob to granie na smurfie i po kazdej zestompwanej gierce szukanie typa ktory potrzebuje boosta. Kek

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...