Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[L#] Jaka postać najlepsza ze skryptem i nazwa skryptu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam was, mam mentlik w głowie ponieważ grałem kog'mawem vayne, ashe wszystkim i sam nie wiem które postacie najlepsze i jeszcze jaki skrypt do tego, a może annie na mida a może tamto i taki już jestem :/ doradźcie mi postacie konkretne ze skryptami, zasada jest prosta wygrywać ponad 90% gier od 1 gry zagraną tą postacią .

Ogólnie w lola gram już 4 lata.

Opublikowano

Nie ma możliwości żebyś włączył skrypty i od razu wygrywał wszystkie gry, musisz trochę pograć i nauczyć się. Ja aktualnie gram Vayne na Sharpshooter i Yasuo na BrianSharp.

giphy.gif

Opublikowano

Tak jak up musisz pograć żeby zobaczyć, ale ja polecam koga w jungli, gościu jadący na sharpie ma nim 90% winratio w bodajże 70 grach w mastertierze, wszyscy piszą, że skryptuje ale bana nadal niema.Musisz i tak użyć przede wszystkim mózgu, skrypty zapewniają ci tylko mechanikę

• 1 miesiąc temu...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Według mnie Yasuo się sprawdza. Z windwallem trochę obvious jest. Ogólnie dobry jest zed (korzystam z Zed is back), i Jayce (JayceSharpv2)

limbo-spider-800x100.jpg

Opublikowano

Prawie wszystkie postacie bazujące na skillshotach są dobre z oktw prediction. Najłatwiej obecnie wygrywać z mid lane. 

Polecam xerath,viktor,vel'koz jako typowe postacie pod skrypty. Nie chce mi się rozpisywać dokładnie dlaczego.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...