Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Największe płaczki w CS:GO :)

cola!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tu są największe płaczki z tej strony http://store.steampowered.com/app/730/?l=polish w dziale recenzje czyli na samym dole strony prawie.

Jeżeli chcesz ogłuchnąć, oszaleć, bądź jesteś równie niedorozwinięty co twoi koledzy, kup tą grę. Szczerze, nie gram w to od listopada, i jestem bardzo szczęśliwy. Przez ostatni ranked musiałem pójść do laryngologa...

Dlaczego ta śmierdząca gra nie zasługuje na odrobinę uwagi? Społeczność. Mentalność większości graczy to brodzik intelektualny, dno umysłowe internetu. Ich sposób postrzegania świata przypomina niedotlenionego dorsza. Dlaczego? Podczas każdego rankedu banda 12 letnich Kubusiów darła pyski wykrzykując cytaty sławnych YouTuberów. No dobra, ale dlaczego tego nie zmutuje? Bo jak wyłączam k*rwa głos to mnie kickują za niesłuchanie poleceń. Ta tragedia, gdzie grasz na randomach a ty jako jedyny dostajesz do teamu 4 osobową paczkę kolegów z podstawówki. Nie wiem k*rwa, ale podczas każdego rankedu musiałem słuchać wrzasków tych poj*banych ćwierćmózgów, może świadkowie jehowy rzucili na mnie klątwe?

Musiałem też słuchać wyzwisk za nieposiadanie skinów. Co k*rwa? Od kiedy śmierdzące skórki do gry są takie ważne? BO ONE REPREZENTUJĄ TWÓJ STATUS SPOŁECZNY! CS to nie gra dla biednych, jak masz g*wniane skórki, to jesteś szkalowany przez randomów. Taki rozpieszczony 9 letni syn prawnika i architekta to ma każdy skin na każdy dzień tygodnia.

Już pomijając tragiczny system kicków, beznadziejne zachowanie Rosjan (chyba z k*rwa NKWD), badziewne dobieranie do meczy...

Gdy sobie o tym przypominam, cieszę się, że od listopada nie miałem kontaktów z tą chorą grą, i raczej nigdy do niej nie wrócę. Gdyby nie społeczność z najgorszego slamsu, ten tytuł byłby całkiem przyzwoity.

Od czego zacząć...

Minusy gry:

-Chcesz sobie pograć? Nie masz jeszcze swojej paczki bądź znajomi aktualnie nie grają?
Nie przejmuj się! Zawsze możesz trafić na jakichś popierdo***nych trollerów rusków.

-W innym wypadku w 75% trafisz na Polską gimbę. Sami idioci podniecają się swoimi skinami,
wywyższają. (**** ♥♥♥♥♥) Gadają tak nawet jak nie ma rusków. W większości to Gimba tak mówi a nie ruscy.

-Polskie dzieci. Jeszcze nie wiesz? W każdej rundzie turniejowej musisz ich spotkać! Oni zazwyczaj ruhają 
ci matkę, spalają ci dom, zabijają siostrę, brata po prostu co kolwiek masz. Jak grają razem masz pewne, że
w ostatniej rundzie w ostatniej minucie przypadkowo dadzą ci w prezencie kicka.

-Kolejnym kłopotem są Smurfy: Tworzą se nowe konta i wywyższają się żę reszta to lamusy nooby.
Prawie zawsze smurfy na silverkach są brani za cziterów (nie są brani za hakerów tylko przez samych hakerów).

-Hakerzy- Szkoda gadać, VAC cię uratuje pff zapomnij możesz całą rundę zgłaszać o bana nie przejmuj się,
za około 200lat napewno go dostanie.

-Ukochane aktualizacje Valve :) Masz swoją ulubioną broń? Czy była nią m4a1-s? Nie przejmuj się :)
Nasze Valve zniszczyło ją totalnie (znerfiło) a za to co dali? R8 rewolwerka... Żart... Pytanie czemu to zrobili?!
Proszę bardzo w pieniążkach masz odpowiedź. Ktoś zrobil sobię grafikę rewolwera to przecież Valve
nie przepuści takiej okazji :P odrazu została dodana skrzynka rewolwera.

-Skiny. Czyżby gimba już wyzywała cię od hakerów lamusów ciot itd. bo ich nie masz? Nie przejmuj 
się one tak czy siak nic nie dadzą. Zawsze możesz dawać mute w każdej rundzie 4 osobą (w przypadku
turniejówki). A potem cię skikują lub strollują jak ruskie. Czemu? Ich odpowiedź: LAMUSIE CZEMU NIE SŁUCHASZ.

Teraz plusy:

-Serwery społeczności (błagam żeby żadny troller ani nikt podobny nie wzioł tego do serca).
Można tam odpocząć od jebanych rusków, ruchaczów twoich matek, koksów z pod biedronki
i reszcie społeczności. Najczęściej spotkasz tam spoko ludzi i można się uśmiać. Najlepsze serwy
moim zdaniem to surf i bunnyhop.

-Wspólne granie- Możesz nauczyć się spostrzegawczości i taktyk. Gra z kolegami 
jest nawet fajna ale także z kolegami gra wnerwia kiedy nie możesz wyjść z silvera 
bo w przeciwnej drużynie są smurfy lub hakerzy. Podsumowując tryby Turniejowy, Demolka,
Wyścig Zbrojeń i Uproszczony to horror.

Cóż to wszystko jeżeli taka gra ci odpowiada to ją kup moim zdaniem da się grać tylko na serwachspołeczności a to to samo co 1.6.

Z jednej strony świetny symulator nauki rosyjskiego ,a z drugiej jednak tester wytrzymałości nerwowej. Poznajcie grę Counter Strike Global Offensive od podszewki.

Pierwsza sprawa to trole. Banda zjebów bez życia, których nikt ich nie lubi, a muszą się wyżyć w świecie wirtualnym ( Często grube, piegowate, rude) . Pisząc tą recenzje jestem właśnie po jednym z najbardziej wkurzjących meczy jakie kiedykolwiek grałem. Gram z dwoma kumplami a tam jakieś dwie zjebane niemowy, które nic nie graja ale uważają się za zajebistych graczy. Zamiast grać zespołowo to nie lepiej mieć wysrane i potrolować trochę. 

Druga sprawa to DZIECI. Młode osobniki tej planety, "PRZYSZŁOŚĆ NARODU" ,przed mutacja, której zależy tylko na skinach. Ile razy ja juz słyszałem tekst typu "Za ile kupiłes tego kałach". Gość ma karambita, a nie ma porządnego mikrofonu. Jak tylko zwrócisz uwagę, że słabo gra to odrazu otrzymujesz wiązankę typu "J****y p****", "Twoja matka nie ma c***a" lub "Rucham Ci matkę". NIestety co poradzić nasze młode społeczeństwo oprócz wjazdów na matkę, wyzwisk od p****ów i podniecaniem sie skinami nic nie wnosi do gry. 

Trzecia sprawa o ,której mozna chyba pisac godzinami to RUSKI RUSKI RUSKI .Społeczeństwo ze wschodniej Europy, które w 90% nie potrafi grać, wiecznie coś pieprzy i jest bardziej toksyczne niż całe reszta świata razem wzięta. Gościu ma staty 3/4/15 w 20 rundzie i wyzywa wszystkich po kolei, że są słabi. Z ich trzeszczących mikrofonów słychać tylko i wyłącznie jakie totalne pierdoły po rusku albo zwroty typu "♥♥♥♥♥".

Czwarta sprawa to serwery 64 tick. Aby zabić bota, w głowe który się nie rusza trzeba czasami z 5 razy w niego strzelić. Najbardziej wkurzające jest chyba to jak zadasz przeciwnikowi 98 w 12, a on jeszcze wygra rundę bo grasz własnie z wyżej wymienionymi osobnikami. Czasami widzisz, że trafiasz to nie taki ch*j 23 w 1.

Piąta sprawa to smerfy. Jest to grono ludzi, które jest albo zbyt słabe aby grać na swoich rangach i aby podbudowować swoje ego graja na rangach o wiele niższych Nie są oni tak wkurwiąjący jak haksy ale na pewno nikt nie chce grać przeciwko teamowi 5 smerfów.

I już chyba ostatnia sprawa to haksy. Z całym szucunkiem do Valve bo uważam, że Steam jest świetną platformą ale nie ma tam osoby, która może wpaść na to aby to ścierwo wyplenić? Nie mogą stworzyć działu ,w którym będzie siedzieć kilkadzięsiąt osób i zajmować sie banowaniem tego syfu. Osobiście nie mam tygodnia, w którym bym nie trafił na jakiegos haksa.

Podsumowując gra totalnie niszczy układ nerwowy. Wbijeszcze Kałacha w jeden dzień bo dobrze Ci szło i nie trafiłeś na wyżej wymienione bydło to na drugi dzień i tak spadniesz bo w jednym meczu masz 3 rusków, z czego jeden to trol drugi wyjdzie w połowie meczu, a trzeci to totalny rak. W drugim meczu trafisz 4 dzieci rozmawiające o skinach. W tym przypadku to każdy z nich to rak, a w trzecim meczu trafisz ruska, trola i dziecko. COMBO K*RWA! Nie ważne jakiego masz skilla globala nie wbijesz za szybko. Masz drużyne jest was pięciu i myślisz sobie "Super nareszcie wbije wyższą rangę". Hola hola nie tak szybko. W jednym meczu 5 smerfów w przeciwnej drużynie w drugim haks i na końcu się okazuje, że jeszcze spadłeś. A antycheat to... . Firewall lepiej działa.

Na podstawie powyższych argumentów stwierdzam iż Counter Strike Global Offensive to bardzo słaba i nie godna polecenia. Na pewno jest jeszce więcej rzeczy ale nie chce mi się nad nimi myśleć. W mojej opini ta gra jest totalną tragedią pod każdym względem. Gra powinna dawać radość ale przy CS:GO nie idzie sie cieszyć.

Jak grać w CS:GO.

1. Kup Cs'a
2. Idź do sklepu.
3. Kup denaturat, rozpuszczalnik/ benzynę ekstrakcyjną oraz wybielacz
4. Zmieszaj wszystko
5. Wypij

Po zastosowaniu powyższego poradnika wciąż będziesz mniej toksyczny niż społeczność Cs'a. Może nie dostaniesz raka, ale jak już tak bardzo ci na nim zależy to zagraj rankeda.

Rakotwórcza gra dla prymitywnych brudasów. Średnia wieku połowy community CS GO jest mniejsza, niż wiek mojej klawiatury.

game filled with cheaters

UWAGA ! Prodkukt przeznaczony wyłącznie dla masochistów ! UWAGA

Oto moja lista spostrzeżeń po zagraniu w CsGo:

-Grafika jest ponadczasowa, ponieważ teraz i już wtedy kiedy wyszła wyglądała c*****o.
-Gameplay jest tak mało wymagający i prosty jak zwoje mózgowe projetktantów, co oczywiście jest wielką zaletą bo jeśli jesteś akurat zajęty to możesz zaangażować psa, który będzie nabijał Ci rangę.
-Społeczność to chyba dzieci z najpatologiczniejszych dzielnic Radomia oraz gimbusy, które w furii i agoniach wywołanych bólem w okolicach kości ogonowej oraz przepierdolonym na Jackpocie hajsem rodziców, krzyczą przez swój mikrofon firmy Hama, że wyruchają Ci matkę chociaż w życiu nie dotkneły nawet cycka koleżanki.
-Kiedy już wyciszymy społeczność Szkoły Podstawowej możemy usłyszeć popierdywania, jakby ktoś nagrał swojego dzieciaka kiedy napierdala rewolwerem z odpustu pod kościołem a potem zformatował to w plik audio w Format Factory pewnie też pirackim.

Podsumowanie:

Gra jest zrobiona na odpie*dol, grafika - z*****a, dźwięki - zjebane, gameplay - też zjebany i tak wszystko.Społeczność jest nie przyjazna i z każdym meczem chcemy coraz bardziej zmienić swoje obywatelstwo żeby nie przyznawać się do tej pięknej polskiej sceny graczy.Trzymać się z dala od tego zatwardzenia elektronicznej rozgrywki.

Wchodząc na profile tych ludzi którzy wystawili te recenzje widzę typów którzy mają po 200 300 godzin... Ludzie czego wy oczekujecie po tylu spędzonych godzinach w csgo. Ja mam ponad 1,7k godzin i nadal siedzę w DMG ale byłem w LEM :) (na szybko tłumaczenie: w silverze skopałem rangę pół roku przerwy gra potem znów przerwa, liczne przegrywanie bo nigdy nie grałem przedtem w cs itp). Rozwiązanie jest banalnie proste. Naucz się porządnie gry na samym początku a nie tak jak ja odrazu ćwiczenie aima i refleksu a skany itp to ciemna magia. Po 1,5k godziny dobrze znam csa. Następny krok to trenuj bo inaczej będą cię wyzywali a we wszystkim możliwych grach ustaw sobie podobne sensivity żeby nie niszczyć aima. No i najważniejsze pobierz MM server picker i ustaw na w miarę ogarnięte państwo czyli Szwecja, Niemcy, Francja (wiadomo zawsze trafisz na niedorozwoja czasem bo poprostu to nie możliwe żeby nie trafić). A następnie żeby nie płakać na januszów rusków itp. patologię ZNAJDŹ SOBIE DO K***Y NĘDZY TEAM DO MM CZY FACEIT CZY DO CZEGO CHCESZ. I NIE GADAJ MI TU ŻE NIE MA PODOBNYCH LUDZI Z CZASEM JAK TY BO SĄ I TO NA MILION PROCENT. Tylko to jest wymówka dla przegrywów co mogą łatwo zmienić swój los ale wolą być przegrywami. 

Uff kurde aż się zagotowałem prawie. Czekam na wylanie na mnie szamba bo coś źle napisałem i nie mogę wyrazić swojego zdania 

Opublikowano

po c**j ty to tu postujesz? chcesz sie wyzalic na tych placzkow bo ci podczas gry utrudniali ja? xD

>1,7k godzin

>DMG, byłem w LEMie

xp

zatrzymałem się na drugiej linijce długiego tekstu w twoim temacie i chyba jesteś płaczkiem elo

Widzę że jesteście własnie takimi typowymi rakami w społeczności CSGO lub forum bo lepiej mieć w dupie zamiast do końca doczytać i napisać CHYBA  :) Nie żalę się tylko chcę poznać wasze opinie na temat własnie tych rzeczy które tam wkleiłem i może czegoś się dowiedzieć. Jak to mówią ranga nie gra :P a przynajmniej ma się życie a nie siedzi się non stop przy komp..... a zapomniałem że CSGO kupiłem jakieś poł roku po premierze i nie grałem w niego za długo bo potem robiłem przerwy więc kwestia godzin wyjasiona. 

Opublikowano
xD dobry płacz Dobrze, że mi polaczkow płaczków nie dobiera to coś jest gorsze od ruskich. Bo jak widzę jak dzieci jak ty płaczą na forum to dostaje raka. Każdy i tak ma was w dupie. Wiec zachowaj to dla siebie albo podziel się tym z mamą, która siedzi pewnie w drugim pokoju, kappa. Znajdź kolegów czy coś.. Albo graj z mamą i tatą jak masz problem.
Opublikowano

Stary, tacy ludzie byli, sa, i beda. To że zalozysz taki płacz temat to znaczy że sam jesteś od nich nie wiele lepszy. Wiesz, sam tez tak kiedys robilem. Ale bylem mlody, teraz tez jestem, a juz zmadrzalem. Ile masz lat? Bo im wiecej tym gorzej jesli zakladasz takie tematy. Liczysz na to, ze ktos ci powie: "stary lacze sie z toba w bulu i nadzieji (jak bronek komoruski) tez to mam, moze pogramy razem to bedzie zawsze 1 raczka mniej? dawaj bracie!!!111!!!1!!1!1111!". No sory ale tak  nie bedzie. Wiesz jak najlepiej zwalczyć trolla(choć często nie uda sie to nigdy)? Gdy bedziesz go ignorował, znam sie na tym, bo sam trolluje (ale nie w grach- na forach)  i wiesz co? Jezeli ktos nie jest doswiadczonym trollem (a malo ludzi jest) to zabije ich brak uwagi, licza na to ze powiesz im: u fucking trash- wtedy ich misja sie powiedzie, i beda to kontynuowac i bardziej cie denerwować. Nie daj im tej satysfakcji i nie zwracaj na nich uwage, czasem jest trudno, ale ja to opanowałem. A jesli oni są po prostu słabi- to tez nic sie nie poradzi- kazdemu sie zdazy - jednemu co drugi dzien, innemu raz na 10 lat- ale zdarza sie.Jesli wtedy przywiazujesz wage do tych porazek bo miałeś nub tim- (to tylko swietne doswiadczenie jak sobie radzisz gdy musisz ciagnac caly zespół), a nie zwracasz uwagi na wygrane- to znaczy że granie nie daje ci funu, grasz tylko po to by grać- a to bardzo źle. 

Opublikowano

@Cocoala predzej on umrze niz wezmie sobie twoje slowa do glowy. Niektorzy ludzie nigdy sie nie naucza

Opublikowano

Ale ziomek z tego co widać to ty jesteś jednym wielkim płaczkiem.

Możesz się wyżalać dla mamusi, a nie forum takim gównem spamisz :v

Opublikowano

Cóż widzę że minęliscie sie ze źródłem tego tematu. Ja chciałem porozmawiać na temat tych ludźi którzy piszą takie opinie (potem podałem najprostsze rozwiązania). Płaczkiem nie jestem. Mam team, jestem zadowolony ze swojej gry więc nie mam powodów do płaczkowania.

Opublikowano

Właśnie że to jest płacz. Nikt sie nie zapoznał, bo szkoda czasu na twój ból dupska. Po co rozmawiać na temat debili? Kto głupiemu zabroni? Jeśli sie nimi przejmujesz to nie jesteś lepszy. 

Opublikowano

Niech sobie płaczą, recenzja jest do oceny, niech się wypłaczą, w czym problem koka kolo?

Opublikowano

Bo szkoda mi takich ludzi ktorzy sa zagubieni. Moją misją jest nawracanie ich, bo sam wyszłem z tego apogeum płaczu na team. Nie mowie, ze nie denerwuje sie na noobów- bo tak robie, ale zakładanie płacz tematów na forum, albo szukanie wsparcia jest wprost żałosne i przykre zarazem. 

Opublikowano

Bo szkoda mi takich ludzi ktorzy sa zagubieni. Moją misją jest nawracanie ich, bo sam wyszłem z tego apogeum płaczu na team. Nie mowie, ze nie denerwuje sie na noobów- bo tak robie, ale zakładanie płacz tematów na forum, albo szukanie wsparcia jest wprost żałosne i przykre zarazem. 

Chodzi mi o @cola! i o temat xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...