Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zużycie RAMu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zgłoś się do mnie jeżeli posiadasz legalnego mbota. Zaproponuje Ci idealny serwer pod aplikację + boty muzyczne.

Opublikowano

@Eterprime umiesz czytać? mi chodzi ile używa ram mbot a nie ze ktos mi postawi serwer z botami itp 

A rozumiesz że nie wspieramy piractwa? A Ty prawdopodobnie korzystasz z crackowanej licencji mbota.

Opublikowano

Crack (z ang. pęknięcie, szczelina) – sposób na przełamanie technicznych zabezpieczeń głównie oprogramowania, gier komputerowych, rzadziej sprzętu komputerowego, w sytuacji, gdy jest to działanie nielegalne.

Źródło: Wikipedia.

Ten wasz mbot w ogóle nie posiada licencji, zabezpieczeń to jak ty możesz nazwać pozostałe wersje crackami ?

ile ramu używa mbot?

chce kupic bota vpsa pod mbota i 10 lub wiecej music botow i nie wiem ile jest potrzebne ramu pod mbota

Mbot zużywa dużo procesora a mniej ramu, do 500 MB ramu ale uważaj na procesor bo Ci może wybuchnąć tyle to wżera, że byś postawił tam 20 serwerów TS i by tyle nie zjadało.

Uzbrój się w 4-8 GB ramu i 2x,4x,6x,8x procka ( najlepiej Xeony albo jak już bieda to i7).

Pod mbota i music boty polecam Gametrisa/LVLUP bo posiadają dobre parametry za niską cenę.

Opublikowano
Crack (z ang. pęknięcie, szczelina) – sposób na przełamanie technicznych zabezpieczeń głównie oprogramowania, gier komputerowych, rzadziej sprzętu komputerowego, w sytuacji, gdy jest to działanie nielegalne.

Źródło: Wikipedia.

Ten wasz mbot w ogóle nie posiada licencji, zabezpieczeń to jak ty możesz nazwać pozostałe wersje crackami ?

ile ramu używa mbot?

chce kupic bota vpsa pod mbota i 10 lub wiecej music botow i nie wiem ile jest potrzebne ramu pod mbota

Mbot zużywa dużo procesora a mniej ramu, do 500 MB ramu ale uważaj na procesor bo Ci może wybuchnąć tyle to wżera, że byś postawił tam 20 serwerów TS i by tyle nie zjadało.

Uzbrój się w 4-8 GB ramu i 2x,4x,6x,8x procka ( najlepiej Xeony albo jak już bieda to i7).

Pod mbota i music boty polecam Gametrisa/LVLUP bo posiadają dobre parametry za niską cenę.

Zacznijmy od początku Borygardz'ie. Aplikacja mbot posiada licencję i wystarczy się do mnie zwrócić po nią a udostępnię wszystkie dokumenty z tym związane. Każdy klient kupujący legalnie oprogramowanie mbot zostaje zapoznany z podstawowymi zasadami użytkowania aplikacji. Jak ty możesz się wypowiadać na taki temat skoro nie dość, że posiadałeś nielegalną kopię mojego oprogramowania to Twój serwer działał na crackowanej licencji za co został zbanowany przez firmę TeamSpeak3.

Odnośnie popularności i zasobów działania mbota, każdemu naszemu klientowi proponujemy najtańsze serwery VPS pod tą usługę, aplikacja działa w czasie zbliżonym do rzeczywistego na dużych serwerach i wywoływane przez nią obciążenie uzależnione jest od ilości pluginów używanych przez dany serwer (a takich posiadamy ogrom). Jeżeli ta aplikacja byłaby tak straszna jak ją opisujesz to ludzie z topowych serwerów by jej nie używali, również nie byłaby wpisywana w prezentacjach serwerów jako atut i standard dobrego serwera ts3. Co ty sie możesz wypowiadać skoro nie stać Cię było na zakup normalnej licencji ts3 pod swój serwer tylko byłeś złodziejem który musiał stać na crack liecncji, tym bardziej nie kupiłeś licencji mbota a teraz plujesz jadem na forum. Jesteś osobą nieodpowiednią do noszenia rangi "Technik TS", "Złodziej TS" bardziej by tutaj pasowało. 

PGC24 pozdro dla kumatych

@Edit

Co do przytaczania Wikipedii, to proszę Cię rób to bardziej umiejętnie:

Cracking – dziedzina informatyki zajmująca się łamaniem zabezpieczeń oprogramowania. Cracking dokonywany jest niemal zawsze z naruszeniem praw autorskich, a tym samym nielegalnie. Zasadniczo wyróżnia się dwa typy crackingu:

• cracking sieciowy, czyli łamanie zabezpieczeń komputerów w sieciach komputerowych
  • cracking oprogramowania, czyli łamanie zabezpieczeń przed niedozwolonym użytkowaniem programów
Opublikowano

Po co ty mnie mieszasz z jakimś PGC24 skoro ja tam ani nie byłem adminem ani żadną rangą wyższą ? Dostałem tam firenda i tyle było z naszej znajomości z Gronkiem, Lullkiem i resztą, po drugie mam zakupioną licencję do mbota hehehehe, tylko nie potrafisz połączyć faktów i dowiedzieć się w końcu z jakiego serwera jestem  :yay: . Wersja 24.0 dobrze mi służy, zakodowana w miernym ioncube którego da się odkodować :) ale ale, czekam aż zakodujecie w zendzie, również chciałbym naznaczyć iż jeśli masz zamiar kłócić się w postach to zapraszam na pewu jak to było z "prochu" któremu wyjaśniłem wszyściuteńko :) "waszego" ( piszę waszego bo dzielicie konto między sobą czyli Ziomek & Adams ) mbota na licencji mogę używać na 50 serwerach i tak ta licencja nie będzie działać bo to zwykły plik tekstowy. Jeśli chcesz się dalej spierać to zapraszam pw.

Pozdrawiam, życzę miłego dnia i nie rób zbędnego spamu panie Techniku.

Opublikowano

Po co ty mnie mieszasz z jakimś PGC24 skoro ja tam ani nie byłem adminem ani żadną rangą wyższą ? Dostałem tam firenda i tyle było z naszej znajomości z Gronkiem, Lullkiem i resztą, po drugie mam zakupioną licencję do mbota hehehehe, tylko nie potrafisz połączyć faktów i dowiedzieć się w końcu z jakiego serwera jestem  :yay: . Wersja 24.0 dobrze mi służy, zakodowana w miernym ioncube którego da się odkodować :) ale ale, czekam aż zakodujecie w zendzie, również chciałbym naznaczyć iż jeśli masz zamiar kłócić się w postach to zapraszam na pewu jak to było z "prochu" któremu wyjaśniłem wszyściuteńko :) "waszego" ( piszę waszego bo dzielicie konto między sobą czyli Ziomek & Adams ) mbota na licencji mogę używać na 50 serwerach i tak ta licencja nie będzie działać bo to zwykły plik tekstowy. Jeśli chcesz się dalej spierać to zapraszam pw.

Pozdrawiam, życzę miłego dnia i nie rób zbędnego spamu panie Techniku.

Witam Cię w kolejny temacie gdzie atakujesz hipokryzmem, A więc jako client oraz kupca jestem w pełni przekonany że to co wygłaszasz na temat aplikacji mBot to nie prawda, ja osobiście nie widzę żadnego użycia procesora czy też RAM'u na maszynie na której funkcjonuje mBot, Aplikacja jak napisał @Eterprime jest napisana na najwyższym poziomie programisty, wszelkie funkcje w mbot działają poprawnie. Twoje żałosne próby zniszczenia reputacji @Eterprime są bezsensowne...  Płaczesz że serwery bugują GT, że nie powinny być w TOPCE BLA BLA BLA ... a sam do k***y j*****j używasz crackowanych licencji na wszystkim co masz, Windowsa pewnie też masz nielegalnego ... Zero szacunku dla twórców TeamSpeak3, mBOT, WINDOWSA! Nic cholera jasna NIC! 

@ Topic

Powiem Ci tak Adrian, nie słuchaj się tego Pana bo złe na tym wyjdziesz a jeszcze Cię okradnie bądź pogwałci twoje zaufanie... zwykły VPS za 15 zł Ci wystarczy, proponował bym Ci się zgłosić do @Eterprime, oferują także maszyny które są wystarczająco dobre aby ta aplikacja działała na najwyższym standardzie jeśli ta opcja nie wypali, webh.pl, hostem.pl i tak dalej...

Pozdrawiam pr0chu.

logo1.png

Opublikowano

@pr0chu

@Eterprime

Jak czytam wasze posty śmiać mi się chce jeden pisze o PGC24 gdzie @Borygard był tylko zwykłym userem z rangą Friend i bezsensowne jest mieszanie go w sprawy serwera na którym nie miał wpływu w jego techniczne aspekty. Natomiast 2 pisze ze nie widzi żadnego zużycia na maszynie czyżby proces mbot się wywalił skoro maszyna nie jest obciążona.

A co do crackow to @pr0chu może jakieś dowody na to że pan @Borygard ma któreś z wymienionego oprogramowania nielegalne a nie cały czas ta wasza cała ekipka powoduje kolejne słowne g****o burze bez przedstawienia żadnych dowodów.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...