Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem GPS Signal not Found i brak przycisku Loguj przez Google

Piotr86PL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Mam problem. Kiedy włączam pokemony pisze mi że GPS Signal not found. a GPS mam włączone. I nie mam przycisku Loguj przez Google.

Pomóżcie.

Opublikowano

Mi też dosyć często podczas ładowania pisze GPS Signal not found jednakże po tym wszystko normalnie działa, jednakże nie za bardzo czaje, że nie masz przycisku loguj przez google, mógłbyś dać jakiegoś screena?

tumblr_nu2fu56gEN1tj1rj6o2_500.png&ehk=7

Opublikowano

3972914693019341137807.png

Dokładnie takie coś @sneakysu

A co do tego Loguj przez google to chyba musisz zrobić google+ (wchodzisz w sklep play >> te 3 kreski w wyszukiwarce >> kliknij na zdjęcie tego profilu i gotowe *dla pewności jeszcze reinstall pokemonów

P.S Mi też to nie działa.. chyba dostałem soft bana bo w krótkim odstepie czasu sie tepnąłem... jak minie ban to wszystko wróci do normy?? nie musze robić nowego konta?

76561198115213832.png

Opublikowano

Jak czas minie wszystko powinno wrócić do normy ;) Ale proponowałbym uważać bo za 2 softem nie wiem co się dzieje :)

A żeby mieć przycisk zaloguj przez google musimy miec podpiete konto pod telefon :)

anigif_sub-buzz-27474-1516737829-1.gif

Opublikowano

Co do ilości softów to bez obaw, kilka osób miało już ich z 7 i dalej żadnego perma nie dostali, jednakże uważaj z tym szybkim przemieszczaniem się bo będziesz co chwile te softy dostawać. :P

tumblr_nu2fu56gEN1tj1rj6o2_500.png&ehk=7

Opublikowano

Ja mam tak, jak po prostu najpierw odpalam grę, a dopiero potem GPS'a. Pobaw się w ustawieniach GPS'u i daj na tylko urządzenie. Co do soft bana to pierwszy do 24h, a drugi nie wiem, ale mam nadzieję, że nie perm, bo sam go dostałem ... Wyłączyła mi się gra i przeniosłem się do Sydney, domyślnie w Nox.

ezgif-com-effects.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...