Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Launcher zyczu a premium

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam taki problem. Kupiłem premium wczoraj i launcher zyczu nie widzi mojego skina....
Inne launchery typu shnigma widzi. Kolega ma premium od 2 miesiecy i zyczu widzi a mojego nie.
skina zmieniałem na minecratf.net

Opublikowano

Nie chodzi o to. mam ten launcher z minecraft.net ale zyczu nie widzi mojego a inne widzą tylko nie zyczu :( to przez to ze wczoraj kupilem czy co?

Opublikowano

Zyczu jest stare i nie aktualizowane. Nie polecam używać. Nie widzi twojego skina dlatego że ten powalony lancher bierze skiny z swojego serwera nie z mojangowego.

hex.svg

PLAYBASE - Nowoczesna lista serwerów gier

Opublikowano

Ustaw sobie tego samego skina na ten sam nick na zyczu ...

=========================================================================

Pomogłem?! Daj + ;D

Opublikowano
Problem jest w tym, że launcher by zyczu „uważa” skiny na jego stronie za ważniejsze niż skiny z mojangu.

Oznacza to, że jeśli masz premium i nie zmieniałeś skina na stronie launchera, to inni będą widzieć twój skin z mojangu.

Jeśli ustawiłeś skin na zyczu, to gracze bedą widzieć skin z zyczu zamiast z mojangu.

Opublikowano

Jak masz Minecraft Premium i ktoś ma Zyczu to widzi takiego skina jak masz ustawionego na Zyczu.

Jeżeli nie masz skina na Zyczu to ci co maja Zyczu to widza Steva

Jak ktoś ma inny launcher np. Premium czy też Shinigma to widzi twojego skina jakiego masz

na Minecraft Premium. Ci co mają Zyczu to widzą tylko skiny z Zyczu Premium nie widzą :)

Szukasz taniego, szybkiego, stabilnego i przede wszystkim wytrzymałego serwera gier / VPS?

Discord: AidisProPlayer#4324

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...