Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak przenieść się na inny kontynent i nie dostać Soft Bana?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mieszkam w Polsce, chciałbym jednak za pomocą GPS Spoofera przenieść się do USA. Zrobiłem to jakieś 2h temu, ale cały czas mam soft bana, wydaje mi się, że za każdym razem gdy wchodzę do gry to ten Soft Ban tylko się przedłuża. Czy ktoś już robił coś podobnego?

Opublikowano

Dlatego lepiej biegać w jednej ale dużej lokacji i tam siedzieć i expić, a potem wracać.

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

zrob przerwe tak dluga ile by zajelo dojechac do tego miejsca, Np jak w polsce grasz i chcesz do ameryki isc to przestan grac przez okolo 12h, potem zmien lokalizacje i graj wtedy.

Odpisujesz na moj post? Dodaj @Aintence jesli chcesz abym go zobaczyl.

4F6xoLt.jpg

Opublikowano

Przez jakieś 5 minut wszystko działało i znow soft ban... Siedziałem cały czas w jednym miejscu. Nie wiem o co chodzi

Soft ban z reguły trwa od 30 minut do kilku godzin, ja miałem bodajże na 30 minut za teleportację z Torunia to swojego miasta. Najlepiej wyłącz grę, nie graj do wieczora i potem wróć.

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Ja np. dostałem softa za przeskoczenie jakiś 30 km :((

Swoją drogą wie ktoś czy 2x soft - perm?

Nie.

Swoją drogą zauważyłam, że softy zależą chyba od odległości którą przeskoczysz.

Raz z Polski zalogowałam się w Amsterdamie to dostałam bana na 2h. A teraz przeskoczyłam około 100km to dostałam bana na kilka minut.

Opublikowano

Ja sie przenioslem z polski do central parku po okolo 16 godzinach a lot trwa mniejwiecej 9-10h wiec bylo legit ;) + musisz zmieniac lokalizacje kiedy gra jest wylaczona w innym przypadku zawsze soft poleci.

Opublikowano

Jak wy to sie przenosicie.? Z telefonu czy z PC, i jak zmienić ta lokalizacja.?

W aplikacji Nox masz do wyboru przeniesienie się do innego miasta czy kontynentu, najpierw wybierasz lokalizację, potem uruchamiasz grę. Zawsze zachowuj odpowiedni odstęp czasu. 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

W aplikacji Nox masz do wyboru przeniesienie się do innego miasta czy kontynentu, najpierw wybierasz lokalizację, potem uruchamiasz grę. Zawsze zachowuj odpowiedni odstęp czasu.
Ta aplikacja jest na tel czy PC (mam system iOS)

Ok wyguglowalem sobie to noc.

A jest możliwość przemieszczania sie tylko przy użyciu telefonu bez korzystania z PC, ewentualnie tylko instalacja przy pomocy PC a następnie teleportowanie sie z poziomu telefonu.?

Opublikowano

Ta aplikacja jest na tel czy PC (mam system iOS)

Na pc'ta.

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

A jest możliwość przemieszczania sie tylko przy użyciu telefonu bez korzystania z PC, ewentualnie tylko instalacja przy pomocy PC a następnie teleportowanie sie z poziomu telefonu.?

Opublikowano

Z telefonu nie wybierzesz lokalizacji, bo na telefonie musisz mieć odpalone Nox i Fake GPS. 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Z telefonu nie wybierzesz lokalizacji, bo na telefonie musisz mieć odpalone Nox i Fake GPS.
Zastary jestem chyba bo nadal nie ogarniam, moja znajomość technologi ogranicza sie jedynie pobiez-dalej-dalej-instaluj
Opublikowano

zrob przerwe tak dluga ile by zajelo dojechac do tego miejsca, Np jak w polsce grasz i chcesz do ameryki isc to przestan grac przez okolo 12h, potem zmien lokalizacje i graj wtedy.

Wystarczą ok. 3h, m. in. dlatego można skoczyć sobie z jednego końca miasta na drugi

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...