Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukuję ekipy i Sponsora do Serwera na Modach Techniczno-Magiczny z Pixelmonami

Adexion

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć :) 

Z tej strony Adexion.

Poszukuję osób chętnych do stworzenia serwera techniczno-magicznego na którym wgrany będzie także mod pixelmon. 

Paczkę już sam stworzyłem. Serwer posiada mody stworzone tak, aby każdy znalazł tam coś dla siebie.

Trzeba dobrać tylko odpowiednie pluginy i go oskryptować.

Dungeony, Pixelmony, Magia i Nauka. Paczkę rozwijam sam. Jestem także początkującym Stream'erem.

Chcę znaleźć ekipę, która pomoże mi rozkręcić ten serwer, ogarnąć plugin'y. (Choć nie ukrywam sam też znam się na tym).

Trochę o mnie:

Jestem informatykiem IV roku studiów informatycznych inżynierskich. Skończyłem także technikum informatyczne 
(Mam 22 lata). Posiadam laptopa Lenovo Y50-70 z GTX 860M.  Staż z MC mam od wersji b1.3_01 

Potrzebuję każdego kto ma odrobinę pojęcia o modyfikacjach, budowniczych oraz dobrych moderatorów i administratorów. (przydałby się sponsor :P) 

Na grafice też się znam jakby ktoś pytał. Programować też potrafię, ale sam człowiek wszystkiego nie ogarnie

Jeśli chcecie mi pomóc piszcie tu, na Skype, bądź nawet na gg czy e-mailu.  

Czekam na wszystkich chętnych. 

Kontakt:

GG:5675194

email:[email protected]

Lenovo IdeaPad Y50-70

Procesor: Intel Core i7-4710HQ 2.5 GHz
Karta grafiki: NVIDIA GeForce GTX 860M - 4096 MB
Pamięć: 8192 MB  

• 5 tygodni później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...