Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem - Connection

LarbeX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

mam problem dotyczący serwera, gdy zbyt szybko z jednego ip wejdę na serwer pisze Connection Throttled! Please wait before reconnecting.

Wydaje mi się że to się da usunąć, nie pamiętam dokładnie ale wydaje mi się że trzeba szukać tego w bukkit.yml, czy mógłby ktoś mi podać dokładne miejsce, gdzie mogę to usunąć całkowicie lub zmienić napis?

Z góry dziękuję.

Opublikowano

Witam,

mam problem dotyczący serwera, gdy zbyt szybko z jednego ip wejdę na serwer pisze Connection Throttled! Please wait before reconnecting.

Wydaje mi się że to się da usunąć, nie pamiętam dokładnie ale wydaje mi się że trzeba szukać tego w bukkit.yml, czy mógłby ktoś mi podać dokładne miejsce, gdzie mogę to usunąć całkowicie lub zmienić napis?

Z góry dziękuję.

na pewno gdzies tam jest w bukkit.yml właśnie pod taką nazwą jak error, szukaj czegoś związanego z 

Connection Throttle

pewnie nazywa się dokładnie tak, tylko z małych czy coś, użyj ctrl+f to znajdziesz bo ja nie mam pod ręką, ale na pewno tak się nazywa.

1438614356923701010629.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...