Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam jakiegoś serialu.

LeoWoj

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć! Od razu mówię- szukałem na google i nic nie może przyciągnąć mojej uwagi.

A więc, od dawna uwielbiam seriale, ostatnio obejrzałem kolejny dość krótki i teraz brakuje mi czegokolwiek. Polecicie coś?

Obejrzałem/ Oglądam i lubię:

(+Fear) The Walking Dead - Z początku uwielbiałem te "zwroty akcji?", jakieś nieprzewidywalne "coś" oraz sam klimat postapo i zombie. Z czasem zrobiło się to powtarzalne. Nowy sezon = Nowe miejsce, utrata wielu ludzi, pozyskanie nowych, nowy wróg, walka i tak w kółko, oglądam jedynie z "sentymentu?".

The100 - Dla mnie najlepszy serial jaki oglądałem, uwielbiam klimat i całą fabułę.

Resurrection - Właśnie przed 20 minutami skończyłem oglądać 2gi sezon i jak dowiedziałem się że 3ciego nie będzie to mnie coś trafiło, nigdy bym nie pomyślał że obejrzę taki "normaly" serial jak dla mnie, bez żadnych super ultra wymyślonych rzeczy a samo zmartwychwstanie, tym bardziej że nie jestem wierzący, jakoś ten serial bardzo mnie zaciekawił no ale niestety... nie będzie kontynuacji.

Wirus - Nie było jakieś super, oglądałem jedynie z nudów, takie mocne 5/10
Outcast: opętanie - Obejrzałem 3 odcinki i czekam aż wyjdzie więcej żeby obejrzeć sobie na raz ;p
Zawiesiłem:

Wikingowie - Kiedyś oglądałem, zgubiłem się na jakimś odcinku (nie pamiętam na jakim skończyłem - akurat emisji kolejnych nie było czy coś) i jakoś nie ciągnie mnie aby wrócić.

Skins - Na początku/ w środku drugiej generacji skończyłem oglądać - to już nie było to co wcześniej. ;)

Nie mogę się przekonać:

Breaking Bad - Mój kolega uwielbia i namawiał ale jakoś nie mogę się przekonać.

American Horror Story - Obejrzałem może z 4 czy 5 odcinków i jakoś porzuciłem, sam nie wiem dlaczego, wiele ludzi twierdzi że warto oglądać dalej.

The Lost

Nie lubię:

Gra o tron

Seriale związane z uniwersum superbohaterów/ marvela etc.

House of Cards

Dr. House

Mam nadzieje że znacie coś wartego "zmarnowania czasu" :P

Miłego dnia!

@Edit

Mam zamiar obejrzeć:

Stranger Things - Nie obejrzałem ani 1 odc, nie wiem o czym jest- sprawdzę to napiszę ;p

2e102b5f9b77b.jpg

Opublikowano

Mr Robot dość ciekawy serial. Jeśli szukasz komedii to polecam Chłopaki z baraków,mocno się uśmiałem i dużo sezonów :D Odcinki po 20 minut.

?????

Opublikowano

Nie lubisz perełek, no ale cóż.

Mr. Robot, Banshee, Dexter. Ewentualnie jakieś sitcomy do pośmiania się - Family Guy, Futurama, Rick and Morty.

Opublikowano

Dzięki wszystkim za odpowiedzi, "Perełek"... no cóż, mam wybredny gust, uwielbiam Gore i specyficzny humor ;)
Jeżeli ktoś zna jakiś serial jeszcze (Najlepiej nie komedię a coś bardziej a'la TWD czy np Resurrection) Niech podaję, proszę ^^

Miłej nocki.

@Edit

Póki co Długa noc mnie zainteresowała najbardziej :P

2e102b5f9b77b.jpg

Opublikowano

Nikt chyba jeszcze nie wspomniał o Narcosie. Przyjemny serialik który bierze pod lupę największego barona narkotykowego tamtych czasów. Wkrótce wchodzi kolejny sezon (2). Polecam.

mój znak rozpoznawczy to jego brak

Opublikowano

Nikt chyba jeszcze nie wspomniał o Narcosie. Przyjemny serialik który bierze pod lupę największego barona narkotykowego tamtych czasów. Wkrótce wchodzi kolejny sezon (2). Polecam.

Ktoś wspomniał...

To jest serial bardziej ... um... od strony "dobra" czy "zła"? :)

2e102b5f9b77b.jpg

Opublikowano

Ktoś wspomniał...

To jest serial bardziej ... um... od strony "dobra" czy "zła"? :)

Dziwne pytanie. Też nie byłem do tego serialu przekonany, szczególnie po dwóch odcinkach, ale ten aktorzyna, który gra Pabla jest 10/10. Nie pasuję tylko ten główny policjant, o ile gra dobrze, to wyglądem odstaje od tamtych czasów. A co do zła i dobra - jest to serial historyczny, najlepiej się ogląda jeżeli historii Pabla nie znasz.

Opublikowano

Koncze 5 sezon gry o tron, i jestem mile zaskoczony. O ile zawsze bylem anty-milosnikiem seriali to teraz nabralo to nowego znaczenia, odcinki sa ciekawe, po prostu wciagaja :) . Innych serialow jeszcze nie probowalem, ale zapewne po skonczeniu gry o tron wezme sie za prison break a potem LOST . 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...