Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Alteriwnet V1.3.37 Hack "Full" V1.0B

met94

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Powinien dzialac na xp, vista i win7. Testowany tylko na win7.

Features:
Full MP Stat Editor
Rank/Prestige Editor
Challenge completer/unlocker
Rank/Unlock Resetter
Console DVAR Unlocker

Hacks:
Thermal Always-On
Thermal Effects Removal
No Recoil (when aiming down sights)
No flash/stun visual effects
No effects (such as fog)
No sun
No gun
Chopper Box ESP
Name ESP
Lasers
Third Person
FOV Changer
Crosshair

Uzycie:

Odpal AlterIWNet MW2

Uruchom Hacka

Ustaw co chcesz

Graj

(na win7/vista odpal jako administrator)

Download

http://www.speedyshare.com/files/22766113/AlterIWNetHack.rar

Skan

http://www.virustotal.com/analisis/39558035f29774d054a93873a95c899c55b55e4a1cf4a3980b5ceec24f8dd1f8-1275248250

0/41

Opublikowano

Wielkie dzięki :D Tego właśnie szukałem łap plusika ;)

afr.png

PRZED UŻYCIEM ZAPOZNAJ SIĘ Z TREŚCIĄ DOŁĄCZONEJ DO OPAKOWANIA,BĄDŹ SKONSULTUJ SIĘ Z LEKARZEM LUB FARMACEUTĄ,GDYŻ KAŻDY LEK NIE WŁAŚCIWIE STOSOWANY ZAGRAŻA TWOJEMU ŻYCIU LUB ZDROWIU.JE*AĆ HEJTÓW,DZIECI I ŻYDÓW.

Opublikowano

Jak gram na alertiwnet 1.3.37 z tym hackiem to moge dostac bana?? Pytam sie bo jestem w tym nowy i niechce ryzykowac.

Jesli ktos cie nagra, zdobedzie twoje ip i zglosi na forum projektu to mozesz dostac bana.

Opublikowano

Nie rozumiem...

Pobrałem hacka.

poustawiałem i teraz szukaj opcji Play lub coś w tym stylu...

Eeeeeeeee... What?

Wlacz gre, odpal hacka, poustawiaj i daj znajdz gre w codzie.

Opublikowano

Super wielkie thx za cheata lecz WH jest cieniutki:P Lvl hack działa jak powinien.

Gracz w gry z serii Call of Duty:) a_kmyklqye.png

sygnaturkak.jpg

Opublikowano

Mam pytanie.

Czemu jak ustawiam wsio co chce i jak włączam grę to mi błąd gry wyskakuje?

Mam 7, siedzie cały czas ba adminie.

Prawym na hacku i uruchom jako administrator.

To ze siedzisz na adminie nic nie zmienia, jesli nie chcesz uruchamiac hackow ^ tym sposobem to wylacz UAC.

Opublikowano

Mam pytanie.

Czemu jak ustawiam wsio co chce i jak włączam grę to mi błąd gry wyskakuje?

Mam 7, siedzie cały czas ba adminie.

Jaki blad?

PS. To jest hack na pirata.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Ej chłopaku napisz jeszcze raz ten post bo nic z niego nie rozumiem i ogarnij się :D może nie używasz AlterIwnet?

Opublikowano

słuchaj kondrat. włączam tego hacka i w lewym górnym roku pisze mi game NOT Detected bo ściongłem innego i dalej nie działa włączam gre i nic niemam nowego żadnych broni a mam wersje 1.3.37 i nic a nawet patrzyłem na wersji 1.3.37a terz nic napisz dokładnom instrukcje jak i co albo najlepiej jakbyś zrobił jakiś filmik który pokazuje co i jak zrobic żeby chodziła albo napisz dokładnom instrukcje co trza nacisnącw tym hack i przez tego hakca nawet mi staty zrestartował miałm 22 lvl.napisz instrukcje bo mnie szlak weżnie.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

słuchaj kondrat. włączam tego hacka i w lewym górnym roku pisze mi game NOT Detected bo ściongłem innego i dalej nie działa włączam gre i nic niemam nowego żadnych broni a mam wersje 1.3.37 i nic a nawet patrzyłem na wersji 1.3.37a terz nic napisz dokładnom instrukcje jak i co albo najlepiej jakbyś zrobił jakiś filmik który pokazuje co i jak zrobic żeby chodziła albo napisz dokładnom instrukcje co trza nacisnącw tym hack i przez tego hakca nawet mi staty zrestartował miałm 22 lvl.napisz instrukcje bo mnie szlak weżnie.

Kondrat :O Wyleciałem z kapci. Gościu, ja Ciebie w ogóle nie rozumiem. Z miłą chęcią bym Ci chciał pomóc, ale Twój tok pisania jest bynajmniej dla mnie niezrozumiały, nie wiem jak dla innych.

Jak możesz odpalić wersje 1.3.37a , a za chwile włączasz 1.3.37 ? No chyba, że masz 2 razy wgraną grę na kompie. O ile się nie mylę, to na tej nowej wersji 1.3.37a nie będzie on działać (aczkolwiek mogę się mylić, bo nie używam tego). Tu nie ma co pisać lub kręcić jakiegoś filmu instruktażowego. Na starej wersji mi chodziło, bo sprawdzałem.

Btw. jak ktoś napisał już gdzieś tutaj na forum.

Szkoła > Gry

Pozdrawiam.

zelka91.png
Opublikowano

ale powiedcie mi chociasz mniej więcej jak to cholerstwo właczyc bo niewiem jak dokładnie.na kompie mam dwie wersje tej gry jak cos.jak wyżej powiedział/a zelka.

Powiedział ;P

Włącz grę (ja sprawdzałem tylko na 1.3.37, teraz mam 1.3.37a i nie chce mi działać), wciśnij Alt+Enter żeby wejść w tryb okienkowy, włącz tego hacka, ustaw jak chcesz i wejdź do dowolnej gry jaką Ci znajdzie. Powinno działać. Ja teraz Ci nie powiem, bo po update nie działa mi już.

Pozdrawiam

zelka91.png
Opublikowano

cos mi nie smiga wlaczam mw2 wlaczam hacka ustawim sobie wchodze do serwa i nic mam wersje 1.3.3.7a

1369851372-U355713.png

by Regman

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...