Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

LG G5 vs Iphone 6S

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.Planuję zmienić swojego starego poczciwego lg g2 na jakiś "szybszy ,lepszy" telefon.Mam do wyboru 2 modele nad ktorymi sie zastanawiam a mianowicie LG G5 lub Iphone 6S , chodzi mi głównie o szybkosc tego telefonu wydajność i jakość aparatu/wideo.Który możecie polecić?

Opublikowano

Są podobnej wydajności według Antutu Benchmark(132 000pkt). LG G5 ma zdecydowanie lepszy aparat - jednak dołożyłbym to 300zł więcej do iPhona 6s, czy jaką tam masz umowę i bym go brał, dlatego że za 2lata jak będziesz chciał go sprzedać to dostaniesz za niego dużo, dużo więcej niż za G5. A no i większy prestiż na dzielni :D

(na wideo iphona nie zwracaj uwagi bo 6s plus ma stabilizacje ;d, a 6s nie, na końcu filmu)

Opublikowano

Są podobnej wydajności według Antutu Benchmark(132 000pkt). LG G5 ma zdecydowanie lepszy aparat - jednak dołożyłbym to 300zł więcej do iPhona 6s, czy jaką tam masz umowę i bym go brał, dlatego że za 2lata jak będziesz chciał go sprzedać to dostaniesz za niego dużo, dużo więcej niż za G5. A no i większy prestiż na dzielni :D

(na wideo iphona nie zwracaj uwagi bo 6s plus ma stabilizacje ;d, a 6s nie, na końcu filmu)

Chyba jednak poczekam na Iphone 7 ;p.

Opublikowano

Jak najbardziej system i telefon od jednej firmy to plus dla apple, telefon leży bardziej prestiżowo w ręce :)

Telefon kupuje się po to aby korzystać a nie sprzedawać :)

Ja posiadam iPhone 6s w wersji 64gb to minimum jakie warto brać i bez zarzutów

Opublikowano

Chyba jednak poczekam na Iphone 7 ;p.

Możesz poczekać, na pewno wtedy 6s stanieje. A jeśli masz tyle kasy to możesz czekać za 7, ale ogromnych zmian raczej w nim nie będzie.

strange1.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...