Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sytuacja NPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam przymierzam się do aplikowania na licencję NPL chciałbym z tą licencją prowadzić serwer publiczny posiadam już domenę oraz stronę na tej domenie bez reklam itp. Jak obecnie wygląda sytuacja z przyznawaniem licencji ? 

Opublikowano

Z tego co widzę to kwestia szczęścia ? Dobra załóżmy że dostałem tą licencję i zaczynam prowadzić serwer publiczny jakie jest prawdopodobieństwo że zabiorą mi licencję? Bo z tego co wiem nie można prowadzić na tej licencji serwera publicznego.

Opublikowano

Jeżeli będą rangi vip itd. to mogą zabrać licencję. Tak samo nie możesz nigdzie pisać że serwer jest publiczny. To wszystko zależy od szczęścia :)

Opublikowano

Jeżeli będą rangi vip itd. to mogą zabrać licencję. Tak samo nie możesz nigdzie pisać że serwer jest publiczny. To wszystko zależy od szczęścia :)

Od dawna support już daje licencję pod serwery Publiczne, jednym takim z serwerów był TS-BEST bądź PGC24.

Witam przymierzam się do aplikowania na licencję NPL chciałbym z tą licencją prowadzić serwer publiczny posiadam już domenę oraz stronę na tej domenie bez reklam itp. Jak obecnie wygląda sytuacja z przyznawaniem licencji ? 

Jeśli będziesz spełniał wszystkie wymogi to jak najbardziej Ci ją przyznają. Jeśli nie złamiesz regulaminów wielokrotnie to Ci jej nie zabiorą. Obecnie support TeamSpeak piszę do Ciebie abyś np. usunął reklamę bo stracisz licencję itd. W twoim przypadku tak samo będą postępować ( najpierw ostrzeżenie a później zabierają ).

Opublikowano

Od dawna support już daje licencję pod serwery Publiczne, jednym takim z serwerów był TS-BEST bądź PGC24. 

Jak to był Twój ts (PGC24) i został zbanowany za crack licencję - sam zgłosiłem ;)

Opublikowano

Mam pytanie czy jak zgłoszę serwer i dostanę licencję to nie będę mógł ustawić w nazwie serwer "Publiczny"? Dużo serwerów widzę na licencji NPL i mają kanały publiczny oraz w nazwie "Publiczny".

Opublikowano

Mam pytanie czy jak zgłoszę serwer i dostanę licencję to nie będę mógł ustawić w nazwie serwer "Publiczny"? Dużo serwerów widzę na licencji NPL i mają kanały publiczny oraz w nazwie "Publiczny".

Najlepiej napisz do nich ticketa - będziesz wiedział na 100% jak jest :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...