Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Damage pokemonów po ewolucji

Avalione

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, mam pytanie, czy pokemon po ewolucji ma rerollowany damage ze skilli? Mam 2 pokemony tego samego typu, jeden ma więcej damage i jest to ten, który ma mniej CP, czy warto w niego inwestować candy i stardusty?

Opublikowano

Moim zdaniem to zależy od tego, który Pokemon ma lepszą specjalną umiejętność. Jeśli jest to jakiś lepszy Pokemon, nie taki pospolity jak Weedle, Rattata, Pidgey, czy Drowzee to warto. Zawsze możesz go potem power up'ować. Co do rerollowanego dmg'u, to ewoluowałem Weedla z 6 normalnego ataku i 15 na specjalnym i tak mu zostało. Pidgey z 15 na specjalnej umiejętności dostał 25. Wydaje mi się, że nie każdy Pokemon ma zmieniany dmg, ale nie jestem do końca pewien, bo nigdy tego nie sprawdzałem, po prostu szedłem w ewolucje.

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Najlepiej ulepszać gdzieś tak od 20 lvl'a dopiero, na wcześniejszym etapie to nie ma sensu po prostu tego marnować 

Nie pytam się od jakiego lvl'a ulepszać pokemony, mam 19 lvl i nie wiem którego charmandera dalej ulepszać

Opublikowano

Najlepiej ulepszać gdzieś tak od 20 lvl'a dopiero, na wcześniejszym etapie to nie ma sensu po prostu tego marnować 

Nie pytam się od jakiego lvl'a ulepszać pokemony, mam 19 lvl i nie wiem którego charmandera dalej ulepszać

Szedłbym w tego, który ma więcej dmg'u. Im wyższe CP ma Pokemon przy złapaniu tym lepszy ma atak.

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Ludki jak założyć konto na pokemon trainer club? Bo nie widzę tego nigdzie. Swoją drogą widzieliście aukcje na allegro jakie koleś ma pokemony na 27 lvlu i to jak rozwinięte masakra nie wiem jak on to tak szybko porobił. I ma konto Pokemon trainer club tylko ja sam nie wiem jak je zalozyc pomoze ktoś?

Opublikowano

Ludki jak założyć konto na pokemon trainer club? Bo nie widzę tego nigdzie. Swoją drogą widzieliście aukcje na allegro jakie koleś ma pokemony na 27 lvlu i to jak rozwinięte masakra nie wiem jak on to tak szybko porobił. I ma konto Pokemon trainer club tylko ja sam nie wiem jak je zalozyc pomoze ktoś?

Najlepiej od nowych pytań załóż nowy temat, ale nieważne. Co do założenia konta to przy pierwszym uruchomieniu aplikacji zaraz po podaniu daty urodzenia masz do wybrania czy logujesz sie przez PTC czy przez google play, no więc wybierasz PTC i masz konto na PTC, jednakże odradzam, bo jest to pobugowane i często są problemy z logowaniem.

tumblr_nu2fu56gEN1tj1rj6o2_500.png&ehk=7

Opublikowano

Jeżeli chcesz iść w surowe liczby, to posłuż się tym lub tym. Są tutaj opisane wszystkie skille, które są najlepsze dla danego pokemona i tak dalej.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...