Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Spodenki dresowe

Maczak

Rekomendowane odpowiedzi

Pomocnik
Opublikowano

Ja też miałem problem ze znalezieniem węższych krótkich spodenek, po paru tygodniach udało się HM jakieś znaleźć, new yorker to taki chłam jak croop.

Pomocnik
Opublikowano

Ja też miałem problem ze znalezieniem węższych krótkich spodenek, po paru tygodniach udało się HM jakieś znaleźć, new yorker to taki chłam jak croop.

Nie powiedziałbym że chłam, tym bardziej że Cropp to chłam  o.O dziwny masz gust, biorąc pod uwagę że H&M i NewYorker to to samo a Cropp to klasa wyżej to wiesz... dziwne masz podejście ;)

Masz rację, to zwykłe szmaty.

Nie wiem co za człowiekiem trzeba być aby twierdzić, że croop to klasa wyżej w ogóle od czegokolwiek. xddd

Opublikowano

co do spodenek to polecam zara i hm, co prawda nie jest to jakies najlepsze jakosciowo ale na lato daje rade

Opublikowano

Nie powiedziałbym że chłam, tym bardziej że Cropp to chłam  o.O dziwny masz gust, biorąc pod uwagę że H&M i NewYorker to to samo a Cropp to klasa wyżej to wiesz... dziwne masz podejście ;)

CROPP KLASA WYŻEJ? XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Przecież w tych łachach z croppa to wstyd sie pokazywac. 

8can.png

|| CPU: I5-2500 || GPU: MSI Gtx 660 Titan || Ram: DDR3 8GB GoodRam || Zasilacz: Antec 500W || Płyta Główna: Asrock H61M ||

Opublikowano

Nie powiedziałbym że chłam, tym bardziej że Cropp to chłam  o.O dziwny masz gust, biorąc pod uwagę że H&M i NewYorker to to samo a Cropp to klasa wyżej to wiesz...

Najlepszy dziś a dopiero wczoraj XDDD

DhyEdvI.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...