Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Resetowanie banów

rauespl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy to działa tak, że jeśli dostaniemy np bana na 7dni i po uplywie bana przeczekamy kolejne 7dni bez bana to ban sie powinien resetowac o 1 poziom (do 24h) ?

Bo ja jakos z 4 tyg temu jak dostalem bana na tydzien to po przeczekaniu 2 tygodni znowu dostalem 7dni.

Ludzie też piszą, że np. jak dostalismy z 3 bany pod rząd na tydzien bez przeczekania to musimy czekać te 3 tygodnie żeby sie zresetowało do 24h

wytlumaczy mi ktos ?  :v

Opublikowano

jeżeli miales bana na 7 dni i poczekasz 2 tyg - wszystko sie zresetuje do 30min

@kokojumbo99 ty nie masz racji, lol

Opublikowano

jeżeli miales bana na 7 dni i poczekasz 2 tyg - wszystko sie zresetuje do 30min

lol nie

Co tydzień zmniejsza się poziom bana, ale pod warunkiem, że w międzyczasie żadnego nie otrzymałeś.

Opublikowano

Po 2 tygodnia zeruje się. Ostatnio sprawdzałem - miałem bana 7D 2 tygodnie póniej juz 30min tylko dawało.

• Płyta Główna MSI Gaming 970  • Procesor AMD FX 8350 8x4.0GHz (OC 4.5GHz)  • Chłodzenie Silentium PC Spartan PRO 

• Pamięć Ram (4x2GB) 2x 2GB A-Data Gaming + 2x 2GB Kingston HyperX 1600MHz CL9  • Zasilacz XFX Core 550W Bronze 80+  

• Grafika Gigabyte Radeon R9 270 OC 2GB WindForce2X (950/5600)  • Obudowa Silentium PC Brutus M25  • System Windows 10 Pro

• Monitor BenQ 24" XL2430T 144Hz 1ms  • Dodatkowo TV Samsung 40" 3D H6400 400Hz

• Klawiatura Razer Deathstalker Essential  • Mysz SteelSeries Rival  • Podkładka A4Tech Bloody B-070  Słuchawki MSI Gaming DS501

Opublikowano

Po 2 tygodnia zeruje się. Ostatnio sprawdzałem - miałem bana 7D 2 tygodnie póniej juz 30min tylko dawało.

No ale ja jakoś czekałem 2 tygodnie i dostałem znowu tydzień.. Więc nwm czy wierzyc w to, że jaką dostaniemy ilość banów pod rząd na tydzien to tyle tygodni musimy czekac.

Opublikowano

Bany działają tak, przypuśćmy sytuacje - Gram z kolegami i wyszedłem z meczu, dostałem bana na 30 min. Zrobiłem to za kolejnym razem i dostałem na 2h. Gra z góry przypisała już ban na 24h, ale dostane go jak wyjdę z gry, po tygodniu ten ban spada o 1 level i zostaje mi przypisany ban na 2h, i dopiero po 2 tygodniach mam znowu na 30 minut. Oczywiście pod warunkiem że nie dostaniemy bana tak?

Opublikowano

Bany działają tak, przypuśćmy sytuacje - Gram z kolegami i wyszedłem z meczu, dostałem bana na 30 min. Zrobiłem to za kolejnym razem i dostałem na 2h. Gra z góry przypisała już ban na 24h, ale dostane go jak wyjdę z gry, po tygodniu ten ban spada o 1 level i zostaje mi przypisany ban na 2h, i dopiero po 2 tygodniach mam znowu na 30 minut. Oczywiście pod warunkiem że nie dostaniemy bana tak?

Tak, lecz w tym czasie nie możesz dostać bana i wtedy wszystko się zgadza.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...