Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Oferta SGS4 LTE za Xiaomi Mi4i

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam jak w temacie.

Posiadam SGS4 wersja LTE ( i9505) i ziomuś oferuję mi Xiaomi Mi4i . Oferta godna polecenia ?

sygna.png

Opublikowano

Samsung marka sama w sobie, a tamto to jakieś noname troszke, ogólnie minimalna różnica, na twoim miejscu bym zostawił sgs4 ;)

XDDDDDDDD Proszę, nie ośmieszaj się więcej i nie wchodź do tego działu plox ;-;

Gdyby Xiaomi szło w worldwide to by była rozpoznawalna wszędzie. W chinach robi niezłą furorę :3

Oczywiście, opłaca się wymienić te syfiaste samsungi. Mi4i ma ulepszony procesor od S4 (64 bit, co wpływa na działanie systemu), oraz Xiaomi (lub Miui polska) będzie wypuszczało dłuuuugo aktualizacje do nowszych wersji androida, a nie tak jak w S4 - porzuci na lollipopie. 

http://www.mgsm.pl/pl/porownanie/10952/7024/0/0/

#teams4bal

Opublikowano

Samsung marka sama w sobie, a tamto to jakieś noname troszke, ogólnie minimalna różnica, na twoim miejscu bym zostawił sgs4 ;)

XDDDDDDDD Proszę, nie ośmieszaj się więcej i nie wchodź do tego działu plox ;-;

Gdyby Xiaomi szło w worldwide to by była rozpoznawalna wszędzie. W chinach robi niezłą furorę :3

Oczywiście, opłaca się wymienić te syfiaste samsungi. Mi4i ma ulepszony procesor od S4 (64 bit, co wpływa na działanie systemu), oraz Xiaomi (lub Miui polska) będzie wypuszczało dłuuuugo aktualizacje do nowszych wersji androida, a nie tak jak w S4 - porzuci na lollipopie. 

http://www.mgsm.pl/pl/porownanie/10952/7024/0/0/

"w chinach"

wyloguj się.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...