Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wakacje 2016

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy jedziecie gdzieś na wakacje w tym roku? Wiele zamachów było?

Czy ktoś jedzie na Swiatowe Dni mlodzieży do krakowa?

Nie boicie się jechac na wakacje, wychodzic na miasto w Krakowie?

Taka tam dyskusja.

Będe musial jechac Busem z Krakowa na Wakacje i się boje szczerze poweidziawszy :((

Opublikowano

Główny powód tych zamachów to właśnie wywołanie strachu. Jak do innych krajów Europy bałbym się jechać, tak o Polskę jakoś się nie boję. Za dużo tutaj nacjonalistów i nienawiści do wszystkich ras poza białą.

Opublikowano

A czego tu się bac? Polska jest jedynym krajem gdzie nie ma zamachów no może jeszcze oprócz Węgier

DhyEdvI.gif

Opublikowano

Do polski uchodźcy nie przyjadą na stałe. Po 1 jesteśmy biednym krajem a po 2 kibice Legii itp. Nie daliby im pożyć. W Krakowie będzie duża ochrona. Watpię żeby cos tam było. Oni wybierają cele łatwe gdzie nie ma ochrony. Np. na euro nic sie nie stało. A co do światowych dni młodzieży to sie nie wybieram bo nie kręci mnie stanie i patrzenie na papieża.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Opublikowano

W tym roku jadę w góry na koszt podatnika (wasz koszt i waszych rodziców), które organizuje jednostka wojskowa mojego ojca. :) Jedyne koszty jakie poniesiemy to dojazd :) Jak się z tym czujecie, że płacicie za moje wygody? xD(spa, masaże, wycieczka do Wiednia. full wyżywienie itp)? Uchodźców (czyt, śmiecia ludzkiego) się nie boje ponieważ owy ośrodek będzie zamknięty a poza tym to będzie w polsce więc na razie tej zarazy nie trzeba się u nas bać.

Cyrk.png

Opublikowano

W tym roku jadę w góry na koszt podatnika (wasz koszt i waszych rodziców), które organizuje jednostka wojskowa mojego ojca. :) Jedyne koszty jakie poniesiemy to dojazd :) Jak się z tym czujecie, że płacicie za moje wygody? xD(spa, masaże, wycieczka do Wiednia. full wyżywienie itp)?

Boli mnie to niesamowicie. Tak czy siak, im więcej socjalizmu, tym szybciej gospodarka pieprznie, patrz Wenezuela.

Opublikowano

W tym roku jadę w góry na koszt podatnika (wasz koszt i waszych rodziców), które organizuje jednostka wojskowa mojego ojca. :) Jedyne koszty jakie poniesiemy to dojazd :) Jak się z tym czujecie, że płacicie za moje wygody? xD(spa, masaże, wycieczka do Wiednia. full wyżywienie itp)? Uchodźców (czyt, śmiecia ludzkiego) się nie boje ponieważ owy ośrodek będzie zamknięty a poza tym to będzie w polsce więc na razie tej zarazy nie trzeba się u nas bać.

Sram ci do ryja

DhyEdvI.gif

Opublikowano

W Polsce każdy jest bezpieczny, zanim terrorysta dojdzie na miejsce przygotowań to zdąży się skapnąć, że ktoś ukradł mu transport z bronią a jego karabin w magiczny sposób zamienił się w kapustę sklejoną czarną taśmą. Nie minęła by godzina a już by były aukcje na allegro.

Opublikowano

Ja jestem blogerem/poczatkujacym dziennikarzem. Bede przez dwa tygodnie zwiedzial miasta, w ktorych doszlo do zamachow, prowadzac reportaze z tamtejsza spolecznoscia.

Najbardziej zalezy mi, aby przedstawic ich prawdziwe zdanie na temat aktualnych zdarzen, by media nie mydlily oczu odbiorcom.

Nienawisc przeciwko imigrantom rosnie z dnia na dzien i nie jest to zwykla islamofobia. Jest to strach, obawa przed utrata zycia poparta faktami. Zagrozenie jest realne i ludzie to dostrzegaja.

Problemem jest takze inwigilacja sluzb bezpieczenstwa, ktora szybko i dyskretnie ucisza przeciwnikow przyjmowania uchodzcow. A co dopiero jakis marsz antyimigrancki? Nie ma mowy, by dostac pozwolenie na cos takiego. Organizujac taki marsz nielegalnie, sluzby bezpieczenstwa zainterweniowalyby bezpardonowo. Mozliwe, ze nawet z uzyciem broni. Nadchodzi czas, by lud wyrazil swoje niezadowolenie

i przyjdzie czas, ze zdrajcy narodu, "obroncy" demokracji zawisna.

.Mareipop

Opublikowano

Ja mieszkam w Krakowie i normalnie się poruszam po mieście, wszędzie wojsko, policja, żandarmeria, helikoptery wojskowe i policyjne, snajperzy, agenci GROM wśród pielgrzymów, oczywiście nie biorę udziału w tym satanistycznym wydarzeniu. :D Zagrożenie to 50%, albo coś się stanie, albo nie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...