Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kupno telefonu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej, od jakiegoś czasu przymierzam sie do zakupu smartfona i mam kilka wymagań co do niego: 

- Dual sim czyli zeby mozna bylo używać 2 kart sim 

- Jak najnowszy android 

- Wytrzymała bateria jak i ogólnie cały telefon 

- Ekran przynajmniej HD, mysle ze 5 cali wystarczy, chce go w kieszeni nosić a wiadomo im większy tym mniej jest wygodniejszy. 

Ogólnie to fon ma służyć do multimediów internet, fb, yt i może czasami jakas gierka. Kwota która dysponuje to +/- 600zł. 

I tak przeglądając google dość często poleca sie telefony Xiaomi a konkretnie do gustu przypadł mi model Xiaomi Redmi 3 Pro, lecz nie wiem gdzie go kupić jak najtaniej i czytałem ze bez jakiegoś kodu nie da sie instalować aktualizacji i nowszych wersji androida.

Opublikowano

Hej, od jakiegoś czasu przymierzam sie do zakupu smartfona i mam kilka wymagań co do niego: 

- Dual sim czyli zeby mozna bylo używać 2 kart sim 

- Jak najnowszy android 

- Wytrzymała bateria jak i ogólnie cały telefon 

- Ekran przynajmniej HD, mysle ze 5 cali wystarczy, chce go w kieszeni nosić a wiadomo im większy tym mniej jest wygodniejszy. 

Ogólnie to fon ma służyć do multimediów internet, fb, yt i może czasami jakas gierka. Kwota która dysponuje to +/- 600zł. 

I tak przeglądając google dość często poleca sie telefony Xiaomi a konkretnie do gustu przypadł mi model Xiaomi Redmi 3 Pro, lecz nie wiem gdzie go kupić jak najtaniej i czytałem ze bez jakiegoś kodu nie da sie instalować aktualizacji i nowszych wersji androida.

Telefony xiaomi możesz kupić na ibuygou. Mają tam niskie ceny, szybka wysyłkę no i możliwość płacenia paypalem ;3

Xiaomi Redmi Note 3 pro (Jezu długa nazwa) jest dobry, powiedziałbym najlepszy w tej cenie. Dobry aparat, wykonanie spoko, specyfikacja gorna-średnia półka. 

#teams4bal

Opublikowano

Xiaomi Redmi 3 pro za tą cenę jest mega spoko.

Kupować polecałabym na allegro z zastrzeżeniem aby telefon był już w Polsce - nie kupuj z wysyłką z zagranicy bo przeważnie tacy sprzedawcy są tylko pośrednikami i w razie gwarancji będzie problem odesłać telefon. Nakładka MIUI aktualizuje się sama, nie potrzebujesz żadnych kodów, a telefony obecnie są całkowicie spolszczone.

Opublikowano

A ja jeszcze polecałbym telefony od MyPhone, bardzo porządne jak za ich cenę, podzespoły sobie radzą, super telefony w super cenie.

Po prostu brak słów. Proszę, wymień mi chociaż jeden model od majfona, który jest godny polecenia. W tej kwocie jaką on posiada, oczekuje się czegoś więcej niż jakiegoś biedackiego Mediateka. Chyba, że jesteś zdesperowanym pracownikiem działu reklamy tej "firmy".

#teams4bal

Opublikowano

Kupować polecałabym na allegro z zastrzeżeniem aby telefon był już w Polsce - nie kupuj z wysyłką z zagranicy bo przeważnie tacy sprzedawcy są tylko pośrednikami i w razie gwarancji będzie problem odesłać telefon. Nakładka MIUI aktualizuje się sama, nie potrzebujesz żadnych kodów, a telefony obecnie są całkowicie spolszczone.

No właśnie zastanawiam sie gdzie kupić w miarę tanio i bez problemów większość poleca ten chiński sklep ale nie jestem przekonany.

Opublikowano

No właśnie zastanawiam sie gdzie kupić w miarę tanio i bez problemów większość poleca ten chiński sklep ale nie jestem przekonany.

Przykładowo xiaomi.com.pl / ibuygou.com

#teams4bal

Opublikowano

Jeśli chodzi o xiaomi.com.pl to rożne sa opinie niekiedy niezbyt dobre a jeśli chodzi o ten drugi sklep to jak z płatnością? Czy moge płacić w złotówkach czy muszę wcześniej zamienić te złotówki w dolary?

Opublikowano

Jeśli chodzi o xiaomi.com.pl to rożne sa opinie niekiedy niezbyt dobre a jeśli chodzi o ten drugi sklep to jak z płatnością? Czy moge płacić w złotówkach czy muszę wcześniej zamienić te złotówki w dolary?

Cena podana jest w złotych, czyli chyba w złotówkach.

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

#teams4bal

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...