Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak działają Pokemony na LG G2?

POMPAMUSIBYC

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, przymierzam się do zakupu telefonu LG G2 i teraz zwracam się do osób którzy mają ten telefon, jak działają Wam na Nim pokemony? 

Opublikowano

Możesz mieć problem z Andkiem, ale na 4.2 też działa, na forum masz odpowiedni temat. 2 GB ramu masz, aczkolwiek najszybszy telefon to to nie jest, więc cudów nie będzie, ale pograć normalnie pograsz. Nie wiem tylko jak w tym telefonie bateria będzie schodziła.

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Możesz mieć problem z Andkiem, ale na 4.2 też działa, na forum masz odpowiedni temat. 2 GB ramu masz, aczkolwiek najszybszy telefon to to nie jest, więc cudów nie będzie, ale pograć normalnie pograsz. Nie wiem tylko jak w tym telefonie bateria będzie schodziła.

Nie opowiadaj głupot. LG G2 dostał aktualizacje do lollipopa czyli wersji 5.1.1. 

W poki spokojnie pograsz, bo to flagowiec z 2013 roku, z 2gb ramu, oraz dobrym procesorem snapdragon 800.

Żyroskop posiada, więc z kamerką polatasz :v

#teams4bal

Opublikowano

Normalnie debil. 2GB ramu, mocna bateria i snapdragon 800 (który potrafi odpalićHL2/Portala2 z gltools) xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...