Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zamachowcy

muzalk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co sądzicie o tych wszystkich zamachach ? Dla mnie to lekka przesada i powinnismy wreszcie coś zrobić. Według mnie świat powinien :

- Pogodzić się Rosja z Europa i USA NATO powinno przestać odstawiać te szopki.

- Mimo wszystko z uzgodnieniam wszystkich państw które posiadają broń atomową, jedna bombkę spuścić na tych brudasów. Czekam na konstruktywną krytykę.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Opublikowano

Racjonalnych wyjść, to tutaj nie widzę. Ostatnio mówi się o porozumieniu USA z Rosją na temat walk, z państwami arabskimi.

Opublikowano

A rosji niby nie na ręke, że ciapate brną do europy? No na rękę, więc pomyśl na zdrowy rozum, na c**j miałby ich teraz równać z ziemią? Jak będzie chciał to to zrobi, tych frajerów którzy się uważają za wielkich terrorystów to by 3 oddziały alfa rozjebały, tylko pizdy z europy i ten cieć obama im na za dużo pozwalają, lewaki jebane.

USA nie na rękę, więc jak wygra trump to są skończeni krótko mówiąc, a jak wygra clintonowa (tfu) to nie wiem czy z usa coś zostanie, fakt faktem dadzą sobie z nimi prędzej czy później radę, ale zniszczenia nie będą małe.

Opublikowano

Zastanawia mnie jakim cudem ludzie, którzy myślą, że to islamiści a nie terroryści podających się za islamistów jeszcze nie wyginęli z powodów naturalnej selekcji. Pogodzić się? Masz na myśli podpisać pokój, tak? Aktualnie WW3 trwa a to, że żołnierzyki nie walczą na Twoim widoku i nie ma jakiejś wielkiej organizacji cywilnej nie oznacza, że jej nie ma.

Opublikowano

1d9Znh.jpg

xD

65 lat bez wojny w Europie kiedyś musi ona wybuchnąć.

Opublikowano

Rosja i tak bardzo ładnie się bawi z islamistami zrzucając na nich bomby kasetowe, a poprawiając potem białym fosforem. :D 
Mam nadzieję tylko, że ci "biedni imigranci", szukający opieki, pomocy itd. nie zostaną wpuszczeni do Polski. Bądź co bądź jednego allaha mam 2 bloki dalej i już się zastanawiam, czy typ jest pokojowo nastawiony, czy idąc z psem będę miał jak oglądać fajerwerki... jest też opcja, że wezmę w nich udział. xD

Opublikowano

Cóż...marnie widzę przyszłość Niemiec, ale przynajmniej poznają wzbogacenie kulturowe :P. Zastanawia mnie czy to jeszcze ślepota społeczna, czy już jednak czysta głupota/

Po chwilach napięcia i grozy 1,5-milionowe Monachium kwiatami składanymi na miejscu tragicznych wydarzeń żegnało w sobotę ofiary tragedii. Z kolei w Berlinie setki tysięcy osób uczestniczyły w pochodzie na rzecz praw homoseksualistów.

A jeśli chodzi o temat:

To władze jeszcze długo z tym nic nie zrobią, a zanim wyciągną wnioski minie wieczność. Może jak wieża Eiffla będzie zrównana z ziemią coś się wydarzy ew. gdy ciapate ulepszą ten swój symulator ciężarówek...

gfgdf

Opublikowano

Jeśli papież będzie starym beretom wmawiał, że islamiści to nasi bracia to tak będzie. Odniosłem wrażenie, że islamistom zależy na tym aby każdy o nich mówił, jacy oni są niebezpieczni i nieprzewidywalni, a głupie media im to zapewniają.

mój znak rozpoznawczy to jego brak

Opublikowano

jeszcze kilka zamachów i się za nich wezmą

założe się że będzie to NATO wraz z Polskimi wojskami

Polska sama w sobie jest w NATO...

C**j nie kilka zamachów, wezmą się jak putina wkurwią lub dojdzie trump do władzy w USA, inaczej to jeszcze sobie trochę poraczkują.

Opublikowano

Dopóki UE się nie obudzi, to możemy przyglądać się tym zamachom i myśleć, kiedy wreszcie coś z tym zrobią.

Opublikowano

Kiedyś nie bardzo wierzyłem w teorie spiskowe, że np. Merkel robi to zdając sobie sprawę z konsekwencji, ponieważ chce zniszczyć Europę. Ostatnio co raz bardziej zaczynam w to wierzyć. To chyba pokazuje co myślę o zamachach i kryzysie imigracyjnym/uchodźców

Opublikowano

Jednak racje mieli zamachowcy, że next będą Niemcy. Jak jakieś władze nie zrobią z tym syfem wreszcie porządku, to w takim razie ISIS będzie sobie przeprowadzało takich zamachów ile będzie chciało i w jakim punkcie będą chcieli. 

Oni mają to wszystko rozplanowane.

Edit. Tak sobie czytam i nie wiem czy to zamachy, czy wybryk 18 latka, któremu coś odbiło. Dopiero zamachy wspólne i skoordynowane się mogą zacząć na Niemców, bo ten zamach to pikuś. 

Opublikowano

Odważny krok zrobili, bo raczej na północy kraju siedzą islamiści. Poza tym, jeszcze chyba muszą stadion wysadzić, żeby Merkelowa zrozumiała, że zrobiła błąd na skale światową.

Opublikowano

C**j nie kilka zamachów, wezmą się jak putina wkurwią lub dojdzie trump do władzy w USA, inaczej to jeszcze sobie trochę poraczkują.

Putin ma wyjebke na to, zareaguję dopiero jak dojdzie do ataku w Rosji
Opublikowano

Putin ma wyjebke na to, zareaguję dopiero jak dojdzie do ataku w Rosji

Wcale tego nie pisałem w pierwszych 2 postach...

Zresztą wyjebane mieć ma, ale nie wiem czy on myśli, że nikt tego nie widzi, na pokazówkę lata tam tymi samolocikami i częstuje ich fosforem, żeby było, że ten dobry, a tak naprawdę to by do europy podwózkę im tam dał.

Opublikowano

Co za bullshit. Takie rzeczy mają na celu jedynie wzbudzić strach u mieszkańców danego kraju, bo stawiam, że ta informacja i tak jest fałszywa. Gardzę. Już nawet nie wspominając i samej nazwie strony i jej motta - 'prawa strona internetu'. xD

Mimo wszystko z uzgodnieniam wszystkich państw które posiadają broń atomową, jedna bombkę spuścić na tych brudasów. Czekam na konstruktywną krytykę.

A, no tak. Bo najlepiej to zrzucić atomówkę. Nie ważne gdzie, nie ważne ile niewinnych ludzi zginie, najlepiej to pieprznąć atomówkę, żeby były fajerwerki. Równie dobrze można zrzucić kilka na Polskę, żeby zabić gwałcicieli, morderców i tak dalej.

Nie każdy islamista to terrorysta, wręcz mniejsza ich część.

Opublikowano

Żyjemy w najbezpieczniejszych czasach od kilkuset lat. Mądrze byłoby to wypierdolić przez okno mordując cywili i wywołując kolejne wojny przez kilku śmiesznych ekstremistów religijnych.

Bardzo mądry pomysł...

Syria upadła przed ISIS, Ci co uciekli nie mają życia w Europie bo mimo, że nikomu nie szkodzą to przez zamachy terrorystów wszyscy ich tu nienawidzą (Wcale to nie brzmi jakby ISIS dokładnie tego chciało, wcale...).

Nie potrzeba żadnej bomby, jeśli polaczkom i reszcie "brązowych" w Europie w dalszym ciągu będzie tak odpierdalać to sami się tu pozabijamy zanim ktokolwiek zdąży coś zrobić.

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

Żyjemy w najbezpieczniejszych czasach od kilkuset lat

Wręcz przeciwnie - w jednych z najbezpieczniejszych.

chartoftheday_4093_people_killed_by_terr

@Edit Jestem, k***a, ślepy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...