Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytania dot. sgs6

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam :)

Mam kilka pytań gdyż przymierzam się do zakupu samsunga galaxy s6 a mianowicie ;d :

1. Czy jeśli kupię telefon w sklepie takim jak media markt np. to czy ten telefon będzie miał wszystkie aktualizacje systemu czy trzeba je wgrywać samemu (chodzi mi o te oficjalne oczywiście) ? Bo nie chcę się bawić w wgrywanie jakiś romow czy czegoś innego 

2. Kolejne pytanie dotyczy nakładki od samsunga (TouchWiz czy jakoś tak) Z tego co wiem w poprzednikach ta nakładka po czasie mocno zwalniała w sensie że telefon zaczynał się ostro zamulać i pytanie czy faktycznie w galaxy s6 jest to poprawione i interfejs chodzi płynnie i wszystko inne ?

3. Do telefonu kupionego w w/w sklepie mam nadzieje że można wsadzić dowolną karte (Np. orange play itd.) ? 

4. No i ostatnie pytanie to czy polecacie ten telefon czy raczej coś innego w tej klasie cenowej będzie lepsze ?

Opublikowano

1.Aktualizacje oryginalne tzn. jeśli będzie jakaś dostępna to dostaniesz komunikat w telefonie i wystarczy wcisnąć instaluj .

3.Tak , obojętnie jaka sieć 

Na drugie pytanie nie znam odpowiedzi a co do czwartego to sam nie wiem .

Moje tut'y

Was też wkurza ten dźwięk przy dawaniu LIKE?

:P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...