Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z minimalizowaniem...

Gotex

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam otóż od jakiegoś czasu gdy mam np. włączonego smite (menu główne lub w trakcie meczu ) to gdy minimalizuję i potem chcę powrócić do gry to długo wznawia mi się owa gra... Wcześniej tak nie miałem gdy wznawiałem to odrazu załączała się gra, a teraz od tygodnia albo dwóch muszę czekać dłuższy czas. Gdy jestem już w trakcie meczu to gdy zmini... i wznowię to rozłącza mnie do ekranu logowanie, a gdy gra ładuję się [tam po zaakceptowaniu postaci i załączeniu meczu ] to na ekranie ładowanie te ikonki także mi się tną... Tak jak pisałem wcześniej nigdy tak nie miałem tylko teraz od jakiegoś czasu, z innymi grami tak nie mam...

Przepraszam za błędy, ale mam nadzieję, że się rozczytacie. Proszę o pomoc!

Opublikowano

Grasz na wersji Steam'owej? Pamiętam, że swego czasu jak z niej korzystałem, też miałem masę niewyjaśnionych błędów.

Jeżeli chodzi o to wywalanie, główną przyczyną tego problemu był zawsze internet, czyli np. krótkie przerwanie połączenia, ewentualnie wina leży po stronie technicznej serwerów. 

Opublikowano

Nie, nie mam wersji steam'owej. Raczej niemożliwe aby była to wina internetu, z wszystkimi innymi "aplikacjami" jest okey. Nawet nie chodzi o rozłączanie, bo jak wejdę do gry to nie mam żadnych lagów ani nie i wszystko działa płynnie, tylko jak zminimalizuję i wznowię to mam przez "chwilkę" czarny ekran i jak jestem w trakcie meczu to black screen, czekanie i  rozłącza, a jak w menu głównym, lub "gdziekolwiek indziej"nie to bez rozłączania tylko czekanie...

Opublikowano

Poszperałem trochę na zagranicznych forach i za wiele nie znalazłem, także problem nie jest, raczej, na skalę globalną. Szukałem też w starszych tematach, które dotyczą tej usterki, ale w większości przypadków wszystko sprowadzało się do problemów od strony serwerów Hi-Rezu. Ciężko jest coś sensownego podsunąć, bo wina może leżeć po Twojej stronie, może to być zaawansowany problem, wady sprzętu lub zupełnie co innego. Na sam początek proponuję zwrócić się do supportu gry. Technicy Smite'a raczej mieli już styczność z takimi problemami i może Cię chociaż nakierują, wskażą źródło. Od razu uprzedzam, że możesz trochę poczekać. I jeszcze radziłbym umieścić ten temat na oficjalnym forum gry, bo z tego co widziałem, czasami nawet Administracja techniczna wypowiada się w takich zwykłych wątkach. Naturalnie musisz w takim wypadku przetłumaczyć tekst na angielski. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...