Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wiedźmin 3 i questy niedokonczone

UnluckyPanda

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Chcialbym sie  dowiedziec czy jest mozliwosc  zrobienia tych questow po ukonczeniu gry lub przy uzyciu jakiejs modyfikacji/cheatu. Poniewaz mnie ciekawia te watki dalej a nie mam mozliwosci wrocic do okresu z przed mglistej wyspy. 

Opublikowano

Po ukończeniu gry masz możliwość dowolnego poruszania się po świecie, nie masz tych questów? Albo jeżeli masz to, że tak ładnie powiem- w dupie, to mogę Ci podrzucić mojego save z Wieśka i sobie zrobisz te zadania od początku. Aktualnie jestem przed wybraniem się na Skellige.

Opublikowano

Po ukończeniu gry masz możliwość dowolnego poruszania się po świecie, nie masz tych questów? Albo jeżeli masz to, że tak ładnie powiem- w dupie, to mogę Ci podrzucić mojego save z Wieśka i sobie zrobisz te zadania od początku. Aktualnie jestem przed wybraniem się na Skellige.

jesli moglbys mi podrzucic twoj save bylbym wdzieczny, bo nie jestem jeszcze tak daleko bo dopiero po bitwie w kaer morhen a od poczatku nie chce mi sie zaczynac.

Opublikowano

Masz tu save z zdjęciem.

Skan.

Cały główny wątek w Novigradzie zakończony. I większość ważniejszych zadań pobocznych.

@Edit

W nowej grze plus, może i byś miał więcej do roboty, ale było by Ci łatwiej przez już zrobioną dobrą zbroję, umiejętności i eliksiry itp.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...