Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Spis lokalizacji Pokemonów!

SlavesCity

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jezeli spotkalismy jakiegos rzadkiego pokemona/pokemony to dodajcie ponizej lokalizacje, aby inni tez mogli sobie go zlapac. :)

Spis z tematu @kapitczew

Sydney, Australia : -33.859048, 151.213183 (4 Stops)

Spotykane pokemony: Goldeen, Psyduck, Shelder, Staryu, Krabby, Slowpoke, Poliwag

Central Park, New York :40.764871, -73.972722 (4 Stops)

Myrtle Beach : 33.714451, -78.877194 (4 Stops)

Long Beach California good spot: 33.760757, -118.1950

Parco Sempione, Milan 45.472636, 9.177074 - pełno chamanderów .

CavernousEarlyIcelandichorse-size_restricted.gif

Opublikowano

Granie w pokemony w ten sposob to marnowanie potencjalu gry oraz wlasnego czasu. Aplikacja zostala stworzona aby taki przykladowy Jurek lat 15 wyszedl z domu ze znajomymi i dlugimi godzinami bezpiecznie poszukiwal pokemonow w swoim miescie. A siada taki Adrian lat 16 przy komputerze i w 20 minut teleportujac sie pomiedzy kontynentami ma wiecej niz nasz Jurek zdobyl przez pare dni... Jak juz taki temat jak ten mialby powstac, to wedlug mnie powinno to wygladac w inny sposob, jakis spis spotow w roznych miastach, dajmy na to "Łódź ul. Piotrkowska 70 - 3 pokestopy obok siebie" a nie "Parco Sempione, Milan 45.472636, 9.177074 - pełno chamanderów".

Opublikowano

Granie w pokemony w ten sposob to marnowanie potencjalu gry oraz wlasnego czasu. Aplikacja zostala stworzona aby taki przykladowy Jurek lat 15 wyszedl z domu ze znajomymi i dlugimi godzinami bezpiecznie poszukiwal pokemonow w swoim miescie. A siada taki Adrian lat 16 przy komputerze i w 20 minut teleportujac sie pomiedzy kontynentami ma wiecej niz nasz Jurek zdobyl przez pare dni... Jak juz taki temat jak ten mialby powstac, to wedlug mnie powinno to wygladac w inny sposob, jakis spis spotow w roznych miastach, dajmy na to "Łódź ul. Piotrkowska 70 - 3 pokestopy obok siebie" a nie "Parco Sempione, Milan 45.472636, 9.177074 - pełno chamanderów".

Ja w to bawie sie tylko na dodatkowym koncie, na normalnym nie mam zamiaru czegos takiego robic.

Ja uzywam tego tylko po to, zeby sie nauczyc i miec latwiej na poczatek na normalnym koncie. ;)

CavernousEarlyIcelandichorse-size_restricted.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...