Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaka nacja - WoWs

TesterMPC

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam z gory mowie ze wiem ze nie mozna porownywac wot'a i wow ale zapytam ktora nacje wybrac w statkach jako poczatkujacy gracz? w wocie byla to linia radziecka a w wow? prosze wypowiedzcie sie na ten temat. Najlepiej jak by ktos rozpisal sie pomiedzy roznymi klasami

Opublikowano

Zarówno w WoT jak i WoWs nie ma czegoś takiego jak lepsza nacja. Każda linia ma swoje zalety i wady, jest na swój sposób wyjątkowa. Nie ma sensu ograniczać się do 1 państwa, jeśli chcesz robić kilka linii to wybierz te, które Ci odpowiadają, z różnych nacji. 

Opublikowano

Z radzieckich to dla newbie linia z IS-3, idealna do nauki. Z Niemieckich to polecam TDki oraz drogę do Leo. Chińskie medy mi się podobają, zamierzam je grindowac, ale nie wypowiem się o nich.

Brytyjskie medy, z Cromka na czele to świetne maszynki. Z Francuskich to Lighty z świetna IX i X, mówię o Amx 50 B i jego następcy. Do tego ciekawe Heavyiki.

Podkreślam, że jest to tylko moja opinia i nikt nie musi się z nią zgadzać.

Lubisz Serie A? Napisz do mnie na PW! 

Opublikowano

Jak na start polece ci robić linie Is-7 :) oraz jakieś lekkie czołgi typu t54-light oczywiście możesz pograć artylerią może ci podpasuje gra nią.

0f836d5c65f1a4b0gen.png

Sygnatura by xDefQonOnex | Zakaz kopiowania.

Opublikowano

Z radzieckich to dla newbie linia z IS-3, idealna do nauki. Z Niemieckich to polecam TDki oraz drogę do Leo. Chińskie medy mi się podobają, zamierzam je grindowac, ale nie wypowiem się o nich.

Brytyjskie medy, z Cromka na czele to świetne maszynki. Z Francuskich to Lighty z świetna IX i X, mówię o Amx 50 B i jego następcy. Do tego ciekawe Heavyiki.

Jak na start polece ci robić linie Is-7 :) oraz jakieś lekkie czołgi typu t54-light oczywiście możesz pograć artylerią może ci podpasuje gra nią.

koledzy dziekuje ale pytalem o world of warships :D w wocie mam rozwiniete konto w pewnym stopniu

Opublikowano

Nie ma to jak szybkie nabijanie postow zamiast sensowne zaglebienie sie w temacie.

Polecam japońską linie i ich niszczyciele, moim zdaniem najlepsze.

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

koledzy dziekuje ale pytalem o world of warships :D w wocie mam rozwiniete konto w pewnym stopniu

Dział WoWs i WoWp zostały usunięte ze względu na bardzo niski ruch, tak w ramach informacji.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...