Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Masa Pokémonów w jednym miejscu

Pro_Street

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mieszkam w mieście na skraju. Występuje u mnie pełno ptaków, robaczków i szczurów, na tym panelu pokazuje mi zawsze od 3 do 6 Pokémonów i 3 stopy. Nigdy nie zdażyło mi się aby były 2,1 lub 0 stóp. A mimo to pojawiają mi się pokemony których na tej liście niema czyli wyżej wymienione. Np. Niedawno pokazywały mi się 3 pokemony dość popularne, i idąc do sklepu na odległości 50m znalazłem 1evee i takiego kraba z grzybami na plecach a wcale nie miałem ich na tym radarze w prawym dolnym rogu. Tak wiec czy jest seans wzorować się tym radarem czy nie. Byłem wczoraj w centrum i złapałem kilka pospolitych Pokémonów, a w galeri żadnego.

Opublikowano

Te "stopy" z tego co pisali jeszcze są zbugowane. Poza tym radar ma być rzeczą orientacyjną, żebyś mniej więcej wiedział jakie pokemony są w pobliżu.. Mi się niekiedy na radarze pokazują rzadsze pokemony ale do żadnego nie udało mi się dojść, zawsze wyskakują z nienacka :D A Eevee i Paras nie są rzadkimi pokemonami :D

Opublikowano

Witam, mieszkam w mieście na skraju. Występuje u mnie pełno ptaków, robaczków i szczurów, na tym panelu pokazuje mi zawsze od 3 do 6 Pokémonów i 3 stopy. Nigdy nie zdażyło mi się aby były 2,1 lub 0 stóp. A mimo to pojawiają mi się pokemony których na tej liście niema czyli wyżej wymienione. Np. Niedawno pokazywały mi się 3 pokemony dość popularne, i idąc do sklepu na odległości 50m znalazłem 1evee i takiego kraba z grzybami na plecach a wcale nie miałem ich na tym radarze w prawym dolnym rogu. Tak wiec czy jest seans wzorować się tym radarem czy nie. Byłem wczoraj w centrum i złapałem kilka pospolitych Pokémonów, a w galeri żadnego.

Skoro na mapie globalnej złapałeś Parasa i Evee to były na radarze, tylko że po prostu dalej niż Ratatta, Weddle, Pidgey. Czasem żeby zobaczyć czy są rzadsze pokemony w okolicy warto kliknąć sobie na radar i sprawdzić. Sens jest, przynajmniej wiesz czy są rare Poki. Z tymi stópkami to jest tak, że twórca spieprzył coś w aplikacji i trzeba czekać niestety na wydanie aktualizacji.

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Czyli jak jak jest na radarze to go znajdę (albo gdzieś napewno jest) i niezwracac uwagi na stopy.?

Dokładnie, póki co to nie działa i nie sugeruj się tym. Możesz pomagać sobie miganiem na zielono obramowania radaru (im częściej miga tym bliżej jesteś).

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

To fajnie, ostatnie pytanie zostawiłem w pracy telefon do ładowania pod PC w biurze zazwyczaj jest tam kilka Pokémonów (codziennie 1-3 tam znajdę). Po 30 min przyszedłem o miałem evee do złapania to Złapałem i na tym radarze, pojawił mi się struś z 2 głowami. Wiec zrobiłem rundkę do okola w jego poszukiwaniu, po drodze milem możliwość złapania szczura i tego małego ptaszka (nie łapie już ich bo mam ich pełno a pokebole mi się kończą). Wróciłem do biura, odruchowo zablokowałem tel przez co wyłączyła mi sie gra i po załadowaniu, już nie było tego strusia. Ktoś inny go złapał czy jak to działa tel znowu leżał 30 min i nic ciekawego sie nie pojawiło oprócz tego co mam

Opublikowano

To fajnie, ostatnie pytanie zostawiłem w pracy telefon do ładowania pod PC w biurze zazwyczaj jest tam kilka Pokémonów (codziennie 1-3 tam znajdę). Po 30 min przyszedłem o miałem evee do złapania to Złapałem i na tym radarze, pojawił mi się struś z 2 głowami. Wiec zrobiłem rundkę do okola w jego poszukiwaniu, po drodze milem możliwość złapania szczura i tego małego ptaszka (nie łapie już ich bo mam ich pełno a pokebole mi się kończą). Wróciłem do biura, odruchowo zablokowałem tel przez co wyłączyła mi sie gra i po załadowaniu, już nie było tego strusia. Ktoś inny go złapał czy jak to działa tel znowu leżał 30 min i nic ciekawego sie nie pojawiło oprócz tego co mam

Pokemony respią się randomowo, raz zrespi się Tobie np. Doduo, a raz komuś innemu się pokaże. Czasem po prostu jak za daleko się oddalisz to znika, a za jakiś czas znów się może pojawić w innym miejscu. Jeśli masz od groma Pidgey, Rattata, itp. to transferuj te słabsze, a mocniejsze zostawiaj sobie do ewolucji. 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

No to aby nie zakładać kolejnego tematu. Grałem sobie i w pewnym momencie mnie wywaliło z gry, gdy chciałem sie zalogować to wyskakiwał komunikat (error) i wyskoczyło okienko "sign lut) kliknąłem i przenieśli mnie do strony logowania gdzie zalogowałem sie przy pomocy konta Google i muszę grać od nowa. Jak sie wylogować i zalogować na stare konto

No to aby nie zakładać kolejnego tematu. Grałem sobie i w pewnym momencie mnie wywaliło z gry, gdy chciałem sie zalogować to wyskakiwał komunikat (error) i wyskoczyło okienko "sign lut) kliknąłem i przenieśli mnie do strony logowania gdzie zalogowałem sie przy pomocy konta Google i muszę grać od nowa. Jak sie wylogować i zalogować na stare konto

Opublikowano

po drodze milem możliwość złapania szczura i tego małego ptaszka (nie łapie już ich bo mam ich pełno a pokebole mi się kończą).

warto zbierać te gówienka, gdy nazbierasz sporo tych cukierków do ewolucji, za każdą ewolucję dostajesz 500 expa

Pokemony respią się randomowo, raz zrespi się Tobie np. Doduo, a raz komuś innemu się pokaże.

przecież wszyscy widzą te pokemony co Ty

Opublikowano

po drodze milem możliwość złapania szczura i tego małego ptaszka (nie łapie już ich bo mam ich pełno a pokebole mi się kończą).

warto zbierać te gówienka, gdy nazbierasz sporo tych cukierków do ewolucji, za każdą ewolucję dostajesz 500 expa

Zostało mi kilka pokeboli a nie mam możliwości w najbliższym czasie jechać do PS.

Pokemony respią się randomowo, raz zrespi się Tobie np. Doduo, a raz komuś innemu się pokaże.

To jak to słońcu jest, jak ja widzę pokemona i go złapie to inny gracz obok mnie tez go może złapać czy go niewidzialna bo ja go złapałem.?

Opublikowano

To wytłumacz mi to, że idąc z kumplem obok, udostępniając mu neta i obydwoje przy włączonej apce nie spotkaliśmy na raz tego samego poka? 

ezgif-com-effects.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...