Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zasponsoruję serwer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Mu Online to moja młodość. Przegrałem w MU setki godzin. Postanowiłem powrócić do gry, ale widzę że polska scena jest na wymarciu. Nie ma nic, przy czym można byłoby pozostać na długie miesiące i lata.

Chciałbym wesprzeć kogoś, kto ma pomysł i biegle obraca się w sferze plików serwerowych.

Nie mam na tyle czasu, aby samodzielnie prowadzić projekt. Mogę pomóc w kwestiach ogólnej administracji, a w razie potrzeby przy stronce czy plikach.  Nie stanowi to dla mnie żadnego problemu - znam PHP, MySQL etc.

Preferuje serwer z niskim expem, żeby gra była wyzwaniem. Chodzi o to, aby zawiązały się znajomości i gra nie obracała się tylko wokół AFK na spocie. :)

Nie przewiduję żadnych płatnych dodatków na serwerze, ale przemiłą atmosferę i ciekawe dyskusje na spotach.

Chętnych prosiłbym o pozostawienie do siebie kontaktu pod tym wątkiem - jeśli mam się odezwać to wymagam krótkiej informacji na temat danej osoby.

• 4 miesiące temu...
Opublikowano
Chyba będę w stanie zaspokoić twoje wymagania w kwestii gry, Na plikach się nie znam, bo dopiero zaczynam zabawę z serwerem niemniej mam ambitne plany włączając w to niski exp na poziomie 16x, true GMO style, czy kwestię wyważonego dropu z boków.

Mam 25 lat, strona do gry stoi na płatnym hostingu w postaci małego poradnika, jednak to nie jest jakieś cudo, bo w szkole nie uczyli mnie MySQL, Python itd. Aktualnie mam problem z postawieniem zwykłej bazy danych. W mu gram od 14 listopada 2007, choć ze słuchu moja historia grania jest jeszcze bardziej odległa (nie miałem wtedy internetów, a koledzy grali).

I oczywiście serwer nie wystartuje na oficjalnych ustawieniach, tylko będzie okres testowy, różnica będzie w zawartości sklepów, rate, czasach inwazji expie czy dropie.

• 1 miesiąc temu...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano
 Dacz testy trwają, 1 raz takie coś robiłęm i musiałem zasięgnąć pomocy drugiej ręki ale teraz tylko ludzi zwoływać na testy trochę ludu, temat jest w publikacjach ChronologyMU

OptiMUmPvP Pliki darmowe, minimalna krajowa nie pozwoli na więcej.

• Aive zablokował(a) ten temat

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...