Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Do czego służy przedmiot Incense?

hooligan333

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przedmiot zwabia do siebie pokemony. Używasz go, i przez 30 minut do ciebie podchodzą pokemony.

Polecam użyć, na start masz 2 szt. Drugą użyj sobie po 5-tym lvl'u. (dostajesz kolejnego darmowego).

Ja mam takie pytanie, czy to jest normalne... Byłem sobie wczoraj w centrum handlowym, nikt nie używał incense... a w 30 minut złapałem 18 pokemonów... w tym kilka całkiem całkiem ciekawych. Zdarzyło wam się co takiego?

Daj lajka! Nic to nie kosztuje, ale bardzo tego potrzebuje!

d9xa4.png

10 | 25 | 50 | 75 | 100 | 250 | 500 | 1000

Kliknij w obrazek! Zobacz nasz serwer!

Chcesz abym zobaczył? Napisz @Notrax3

Opublikowano

Incense to przedmiot, który wabi do Ciebie pokemony :)

Jeżeli jesteś w miejscu to pojawia Ci się 1 pokemon na 5 minut, a jeżeli chodzisz to 1 pokemon co 200 metrów.

Opublikowano

Przedmiot zwabia do siebie pokemony. Używasz go, i przez 30 minut do ciebie podchodzą pokemony.

Polecam użyć, na start masz 2 szt. Drugą użyj sobie po 5-tym lvl'u. (dostajesz kolejnego darmowego).

Ja mam takie pytanie, czy to jest normalne... Byłem sobie wczoraj w centrum handlowym, nikt nie używał incense... a w 30 minut złapałem 18 pokemonów... w tym kilka całkiem całkiem ciekawych. Zdarzyło wam się co takiego?

Tak, to jest normalne. POI (Points of interest), czyli często odwiedzane miejsca, takie jak centra handlowe, kina, popularne parki, kampusy, muzea etc. Mają dużo większy spawn pokemonów. 

Opublikowano

Jeżeli masz komunikacje miejską w swoim mieście to wsiadaj i używaj wabika, pokemony będą się co chwile pojawiać. Ew idź gdzieś nad wode, bo używając w domu dropić będą najczęściej te mega pospolite (drowzee, rataty itp)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...