Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Święte Krowy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No k***a jadę sę rowerewem po ścieżce rowerowej a tu nagle jakieś 2grube dupy k***a stoją sobie i pierdolą o czymś ja k***a drę mordę aby się przesuneły to one głuche k***a chyba trzeba dźwig wziąć bo kurwicy można dostać, drzesz się proszę przejść one głuche k***a. No to poczekałem sobie te 5min naglę się ruszyły no i jak się już ruszyły jadę dalej znowu jakieś święte krowy co zajmują całą ścieżkę rowerową k***a co one nie mają gdzie indziej rozmawiać tylko na ścieżce rowerowej? Czekam na waszą dyskusję.

Kurwa musiałem na drogę wjeżdzać gdzie auta zapierdalały 100/h bo inaczej stałbym tam z godzinę.

Opublikowano

Trzeba było sie w nie wjebać, ostatnio w biedronce czy innym lidlu byłem i też takie krowy stanęły, psiapsiuły wszystko przedyskutować musiały, postawią dwa koszyki obok siebie ani przejść ani nic i mówisz, że chcesz przejść to co ty za c**j... Najlepsze jest to, że jak wracałem samochodem to jechałem za nimi i na drodze gdzie wszyscy 120 zapierdalają uznały, że swoim pierdolonym oplem z silnikiem od kosiarki trzeba jechać 40 km/h...

Opublikowano

Macie rację, aczkolwiek piesi nie powinni się pchać na ścieżkę rowerową, ponieważ jest ona przeznaczona dla rowerzystów. Ja bym zrobił awanturę takim osobom..

#LenovoLegion Team

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...