Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak oceniacie poszczególne serwery?

Czopekens

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam do Was kilka pytań dot. poszczególnych prywatnych serwerów.

1. Jak go oceniacie?

2. Czy widzicie przyszłość tego serwera?

3. Administracja zajmuje się serwerem? Banuje cheaterów itd.

Te pytania zadaje do serwerów: Cortrium, Sawia. Oczywiście użytkownicy odpowiadają na powyższe pytania, które dotyczą tych dwóch serwerów. 

4. Gdzie lepiej zagrać? (Cotrium/Savia | Dlaczego?)

PS. Chce oczywiście zagrać na którymś z tych serwerów, więc chce wiedzieć czy w ogóle jest sens tam grać.

Opublikowano

1. Jak go oceniacie?

Te pytania zadaje do serwerów: Cortrium, Sawia. Oczywiście użytkownicy odpowiadają na powyższe pytania, które dotyczą tych dwóch serwerów. 

PS. Chce oczywiście zagrać na którymś z tych serwerów, więc chce wiedzieć czy w ogóle jest sens tam grać.

Co do Cortium, to administracja prawie w ogóle nie zagląda na serwer, w PVP króluje BM, na max eq, obojętnie z jaką klasą zostaje mu ponad połowa hp. Postarali się tak, że w 2 dni z 620 online zrobiło się 200 online  (teraz już jeszcze mniej) i ciągle spada. Koledzy admina otrzymują itemy z IS (ktoś miał 7 kostiumów z IS) oraz navi (pewien bodziak wojenne eq + brak peta, na mojego bodziaka klasowe eq, full is (z petem) i mi bił 10% więcej). Itemshopu za yang/perły raczej już nie ma szans żebyś kupił, jedynie co, to za sms, bo ktoś sprzedaje eq, przez 2 tygodnie grałem na multihacku oraz wh, i bana nie było. Ogólnie nie polecam.

Co do Sawii, jest malutko online więc też raczej nie ma co.

Opublikowano

1. Jak go oceniacie?

Co do Cortium, to administracja prawie w ogóle nie zagląda na serwer, w PVP króluje BM, na max eq, obojętnie z jaką klasą zostaje mu ponad połowa hp. Postarali się tak, że w 2 dni z 620 online zrobiło się 200 online  (teraz już jeszcze mniej) i ciągle spada. Koledzy admina otrzymują itemy z IS (ktoś miał 7 kostiumów z IS) oraz navi (pewien bodziak wojenne eq + brak peta, na mojego bodziaka klasowe eq, full is (z petem) i mi bił 10% więcej). Itemshopu za yang/perły raczej już nie ma szans żebyś kupił, jedynie co, to za sms, bo ktoś sprzedaje eq, przez 2 tygodnie grałem na multihacku oraz wh, i bana nie było. Ogólnie nie polecam.

Co do Sawii, jest malutko online więc też raczej nie ma co.

A polecasz jakiś serwer podobny do tych?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...