Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wiedźmin 3 - odnalezienie Filippy Eilhart

aresorek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Gdy zrobiłem zadanie Wróg publiczny, to oczywiście znalazłem kryształ Filippy, ale myślałem, że można go oddać tylko Triss, zapomniałem o Yen. Oczywiście zadanie Teraz albo nigdy zrobiłem, więc Triss już nie ma w Novigradzie. Również zauważyłem, że mogę ten kryształ mogę sprzedać, jako rupieć. Triss nie było, to go sprzedałem lub rozłożyłem na części. I dopiero teraz pomyślałem, żeby oddać go Yen, lecz nie pamiętam co zrobiłem z tym kryształem. Jest możliwość znalezienia Filippy bez tego kamyczka? Czy będę mógł zrobić zadanie, polegające na

zabiciu Radowida?

Tak trochę moja głupota :/

Opublikowano

Nie przypominam sobie żadnych kamyków potrzebnych do zrobienia tego zadania. Jeśli coś jest rupieciem, to jest niepotrzebne. 

Opublikowano

Było napisane Rupieć oraz przedmiot potrzebny do zadania w jednym, ale można go było sprzedać oraz rozłożyć na części.

Pamiętam ze to wyglądało jakoś tak, że oddajemy Triss (chyba) lub Yen ten kamyk i sprawdza gdzie było ostatnie połączenie z megaskopu i dalej szukamy Filippy. Tak to pamiętam, ale nie na 100%.

Opublikowano

Więc tak:

Po ukończeniu misji "Teraz albo nigdy" aktywuje ci się od razu "Spisek". Misja z Radowidem odpali się pod koniec "Najciemniej jest pod latarnią" (jeśli wcześniej ukończyłeś Spisek i tam szpiega siłą nie brałeś). Znalezienie Filippy Eilhart jest misją fabularną, więc nie ma znaczenia co zrobiłeś w misji pobocznej. Jeśli przedmiot nie jest oznaczony jako "fabularny", to możesz z nim zrobić co chcesz. Rób swoje.

652461476122967357515.jpeg

Opublikowano

Więc tak:

Po ukończeniu misji "Teraz albo nigdy" aktywuje ci się od razu "Spisek". Misja z Radowidem odpali się pod koniec "Najciemniej jest pod latarnią" (jeśli wcześniej ukończyłeś Spisek i tam szpiega siłą nie brałeś). Znalezienie Filippy Eilhart jest misją fabularną, więc nie ma znaczenia co zrobiłeś w misji pobocznej. Jeśli przedmiot nie jest oznaczony jako "fabularny", to możesz z nim zrobić co chcesz. Rób swoje.

Spisek zrobiłem. Odnalazłem szewca i to tyle, koniec. A kiedy dostane te zadanie Najciemniej jest pod latarnia? I w sumie nie wiem o jakiego szpiega Ci tam chodzi w Spisku @olifian

Opublikowano

Spisek zrobiłem. Odnalazłem szewca i to tyle, koniec. A kiedy dostane te zadanie Najciemniej jest pod latarnia? I w sumie nie wiem o jakiego szpiega Ci tam chodzi w Spisku @olifian

To będzie misja fabularna (akt 3 ~ jakoś po bitwie w Kaer Morhen).

652461476122967357515.jpeg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...