Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Śmiszne pasty ( ͡° ʖ̯ ͡°)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zarzućcie jakieś pasty które was bawią.

np.

k***a słuchajcie pracuje na budowie, w piątek gość przyniósł kanapki z kotletem schabowym, pracuje z nami taki chłopaczek z małej miejscowości, widziałem jak patrzył na te kanapki, pytał czy smaczny kotlet itd. Trochę się z niego pośmialiśmy, że nigdy nie jadł kotleta schabowego. Dzisiaj patrzę, a on przynosi kanapki również ze schaboszczakiem, śmiejemy się, że na bogato ciśnie. Widziałem jaki był dumny, później zobaczyłem, że w środku ma racuchy, k***a, chciałem powiedzieć o tym wszystkim, wiem, że byłoby pieniężnie. Powstrzymałem się i smutłem, chyba mięknę z wiekiem...

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

Smutne, że dopiero argument złapania wirtualnego stwora mobilizuje dzieci by ruszyć się na świeże powietrze sprzed telewizora i przeżyć jakąś przygodę. Nic nie zrozumiałeś z tego postu - dzieci się ruszyły bo nakazał im instynkt stadny - modna aplikacja - ich nowy sens życia. Gdyby instynkt stadny i ciekawa gra/aplikacja nakazała nakazała im wkładać łeb do kibla lub skakać z mostu to też by to robili. Wielu z nich nie ma pojęcia za bardzoo OCB w tym wszystkim ale ganiają jak debile i szukają bo jest modnie. Ty dostrzegasz to co chcesz a my to co niebezpieczne - manipulacja człowiekiem doszła do tego stopnia, że dla aplikacji w telefonie jest w stanie zrobić więcej niż dla swojego zdrowia i kondycji fizycznej. Nikt nie hejtuje zdrowych umysłów - takich jak ty, którzy mają wszystko pod kontrolą, ale idiotów, zmanipulowane stado baranów. Niepotrzebnie tym komentarzem sam się postawiłeś z nimi na równi.... Ps. agresja I-szlamu jest silnie powiązana z takimi czynnikami jak moda na pokemony . To pokazuje siłę telewizji i mass mediów - oni takimi zagrywkami testują możliwości propagandowe ludzi i poziom do jakiego zostali skretynieni by wybadać czy można już im dalej przykręcić śrubę czy nie. Na przykład kolejnymi milionami "agresywnych gości" -Badają czy już telewizja im zrobiła wystarczający kibel z głowy i łykną "że trzeba miłosiernie pomagać wszystkim, bez względu czy ucinają nam łby czy nie"

Opublikowano

- Spytałem mojego trenera na siłowni, z którego urządzenia mam najczęściej korzystać, żeby dziewczyny na mnie leciały. Odpowiedział, że z bankomatu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...