Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie wyszukuje mi pokemonów

Diskienss

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, gram w pokemony od kilku dni. Nie mieszkam w mieście lecz w mojej okolicy jest pare PokeStopow i Gymów . Gram zawsze z kolegą. Internet w telefonie mamy raczej taki sam gdyż chodzimy obok siebie i  zawsze jemu pokemony wyskakuja wczesniej, a mozna powiedziec ze odrazu a ja musze zresetować neta albo lokalizacje. Jest na to jakiś sposób/??

Opublikowano

Myślę, że tutaj też chodzi o specyfikację telefonów a dokładniej GPS'u, lokalizacji itp. być może jego telefon po prostu ma to wszystko dokładniejsze i dlatego on widzi wcześniej pokemony itp.

tumblr_nu2fu56gEN1tj1rj6o2_500.png&ehk=7

Opublikowano

Mój kumpel ma Xperie Z2, ja mam Honor 5X LTE. Raz jemu złapie szybciej, raz mi. Zwykle to ja daję mu neta z mojego telefonu ale to bez różnicy. Widać jakościowo, że ma lepszy model, bo czasem jego GPS wyłapie znacznie wcześniej i lepiej reaguje. To nie jest wina ani internetu ani samego modelu telefonu, GPS/Lokalizacja jest ważna.

ezgif-com-effects.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...