Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MKMethosPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hmm, ss z serwera zrobione całkiem nieźle, a co z rekrutacją ^^:D?

Poza tym prezka całkiem fajna

713582.gif         Liczba postów zebranych na koncie:
                                       25 50 75  100 125 150 175 200 250 500 1000 2000+

[Jeżeli pomogłem daj +]

[nic na tym nie tracisz]

Opublikowano

@Galador256 weź się nie wysilaj, komentujesz praktycznie każdą prezentację serwera mc na tym forum próbując zareklamować swój serwer 1.6.2,a odkąd zauważyłeś że ten serwer jest konkurencją, zamiast "pozytywnie" komentować prezentację jak to robisz u innych "ciekawa prezentacja widać serwer ma potencjał" , "chętnie wejdę na serwer i zobaczę", "prezentacja mnie zachęciła" to czepiasz się do grafiki, zrób lepszą bo napisy i kwadraciki w paincie to ja robię w 5 minut.

dowód: robione w paincie w ok 8 minut pracy.

fecf812b424b.png

@Edit

@Karashagi oczywiście rekrutacja jest aktywna.

Opublikowano

Serwer no powiem fajny, dobrze skonfigurowany, muszę przyznać wow w dodatku jest na 1.10, lecz nie pokoi mnie spawn, ponieważ przeważnie takie spawny są pod RPG / Średniowieczne RP :/

0,50,100,200,300,500,600,750,900,1000,1200,1500,2000

NPPr

Ponieważ na post trzeba sobie zasłużyć

Opublikowano

Brzydka prezentacja, nie wejdę.

Ok, nie będę płakał.

Twoja "opinia" to nie opinia, to czysty hejt. Tutaj wyrażamy opinię o serwerze Minecraft, a nie prezentacji.

A po za tym nie podałeś argumentów, co jest nie tak z prezentacją. więc twoja "Opinia" jest nic nie warta, ponieważ nie jest konstruktywna.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Prezentacja ma zachęcać, a mnie nie zachęca, bo jest brzydka.

poza tym*

Co jest nie tak? Wszystko, odstrasza, bo jest brzydka.

Czy każda opinia musi być konstruktywna? Nie musi, więc twój argument nie świadczy o tym, że moja opinia nie jest nic warta. :-)

Opublikowano

Myślałem że coś mądrego napiszesz. ale jednak nie.

no cóż nie idzie dogodzić wszystkim w dzisiejszych czasach. nie będę się przejmował jednym hejterem.

bo nadal nie napisałeś co można by zmienić.

@Edit akurat dziś zanim negatywnie oceniłeś prezentacje, tworzyłem nowe grafiki. zachęcam do oceniania.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...