Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sponsorem Zostanę!

uszatyxd

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam na imię Kamil mam 18 lat.

Chce zostać sponsorem jakiegoś fajnego myślę ze duzego Ts3 ;)

Oferuje ze swojej strony Opłaty ts3 oraz VPS. :)

Oczekuje ; 

Rangi Sponsor  z all prawami

oraz fajnego pomysłu na ts3 można się podzielić nim na PW NA GG :)

GG : 52233755

79307122032756760810.png

Opublikowano

Cześć !

Pisałem już z Tobą na gg. Posiadam serwer, mam wykupioną domenę. Serwer stoi około 2 dni, wiec jest to w miarę nowy ts. Jeżeli byłbyś zainteresowany to odpisz. 

Opublikowano

Nie polecam totalnie osoby .  
Jest to osoba nieodpowiedzialna  i nie stać jej nawet żeby doładować 12 zł na mintshost  . A co do sponsoringu nie oferuje nic konkretnego .  

Opublikowano

Nie polecam totalnie osoby .  

Jest to osoba nieodpowiedzialna  i nie stać jej nawet żeby doładować 12 zł na mintshost  . A co do sponsoringu nie oferuje nic konkretnego .  

Powiem ci tak znasz mnie i znasz jeżeli myślisz ze mnie nie stać to tak se myśl .  ale jezeli trafie na taką jaką osobe trafie kupie vps Hosteam odrazu Paypal i bd miał.

79307122032756760810.png

Opublikowano

Logicznie podchodząc do sprawy . Jeśli kogoś stać na licencje ( której ty nie oferujesz ) to na pewno stać go i na dobrego VPSA 

• 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Tematy, które są nieaktywne przez okres 14 dni zostaną przeniesione do archiwum i będą tam dalej dostępne, jednak nie będzie można w nich odpowiadać.

j

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...