Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pokemon GO na starszy telefon

Underkox

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jest to mój stary telefon i chciałem go dać dla młodszego brata by sobie połapał pokemony dziena za odpowiedz raczej zainstaluje nowego andro

Opublikowano

Nie ma sensu nawet ruszać tego. 512 ramu zrobi swoje i nawet jak wgrasz wymaganego androida to i tak nie pograsz :). Przynajmniej nie spotkałem jeszcze sprzętu co na 512MB odpala pokemony.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Generalnie Pokemon Go posiada wymagania min. androida 4.4 jednakże ukrycie może odpalić na Androidzie 4.0+ mimo wszystko nie spełniasz wymagań systemowych, dodatkowo minimalnie wymagane jest 1gb ramu, bo posiadając 512mb przy logo Niantic gra się wyłącza, tak więc na tym telefonie możesz zapomnieć żeby odpalić Pokemony. ;)

tumblr_nu2fu56gEN1tj1rj6o2_500.png&ehk=7

Opublikowano

Albo kupno używanego telefonu z 4.4 Androidem za okazyjną cenę albo po prostu nówka z salonu, co będzie miała lepsze parametry, czym sprawniej będzie się na niej grało. Niantic nie wydało nic na starsze telefony i wydaje mi się, że do tego nie dojdzie, gdyż panuje era potężnych telefonów z najnowszymi systemami i procesorami.

ezgif-com-effects.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...