Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kled - nowy bohater nadchodzi!

Katien

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To pewnie ap dystansowiec na mida.

Może coś w stylu Galio.

Opublikowano

Riot gdzieś tam pisał, że to niby support który na Ulcie daję możliwość jazdy na "mouncie" o ile dobrze zrozumiałem, mniej więcej coś jak W Tahm'a na sojuszników. 

Best%20Jungler%20EU_euw_421_0.png

Opublikowano

Jakby nie mogli dodać jakieś ładnej pani pokroju Ahri  <.<

Tylko nadal dodają jakieś dziwolągi :D

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Dziwolągi muszą być, bez nich byłoby nudno i ludzko :P

Podoba mi się ten trailer, czekam na jego(ich) umiejętności :D

Opublikowano

Myślałem, że to będzie jakiś kozak łowca pokroju Rexxara z Wowa, a tu jednak mały gówniak. Ale zwierzak fajny. :D Oby był pod ad.

Opublikowano

Dość zabawnie, pociesznie prezentuje się. Ciekawe jakie umiejętności będzie mieć. 

Opublikowano

Na Rce niby dzielenie się obrażeniami ale to znaczy że będzie można na nim jeździć. Tak samo nazwy spelli będą przypominać sekwencje/komendy.

Specjalista
Opublikowano

Tak ogólnie, to rito ma tak zajebistych animatorów, jakby mieli projekt, stworzenia penisa wbijającego się w gówno, to myślę, że wyglądałoby to pięknie.

@top

Myślałem, że jakiś Top, Jungler, ale widzę, że koledzy już wiedzą co robi jego erka, to raczej zostanie nowym suppem, wygląda fajnie, może związany w jakiś sposób z gnarem, albo tym gównem co jeździ na wózku-robocie.

Opublikowano

Mogliby zając się reworkami oraz skończeniem niektórych projektów które oni posiadają a nie co chwilę dodawać nowego Championa.

tumblr_nraeqbeDVI1uvdps4o1_500.gif

Opublikowano

Mogliby zając się reworkami oraz skończeniem niektórych projektów które oni posiadają a nie co chwilę dodawać nowego Championa.

Myślisz że oni robią sami to wszystko jednocześnie ? Pomyśl.. Jedna grupa zajmuje się tworzeniem championów, druga reworkami, trzecia innymi pierdołami. Nie ma tak, że Ci sami ludzie robią dzisiaj to, jutro tamto.. 

Opublikowano

A dopiero co kupiłem Talie >. >

Jedyne co mi przypadło do gustu w tej postaci to sam jej wygląd. Reszta mnie nie przekonała do siebie. Mam nadzieję, że nie przesadzą tylko z jej mocą, bo potem będzie udręka na soloQ.

"Człowiek człowiekowi człowiekiem, a kiwi kiwi kiwi" ~ Paulo Coelho

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...