Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Jungler na soloQ na platyny

sh0keN

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wszystko zależy od teamu, aby mieć jak największą przewagę w late.Najlepiej picknąć coś czym się umie grać po prostu.Ciężko wybrać coś co jest silne bo większość typowych jg jest silna.Na chwilę obecną najbardziej użyteczni wg mnie to:Khazix(mobilny,tanky),Kindred(mobilna,użyteczny ult),Shaco(Eliminacja adc w TF,mobilny),Trundle(Duży dmg jak na tanka,W late ciężki do ubicia nawet 2vs1),Amumu(Bezpieczny pick,ult bardzo użyteczny w tf).Można wymieniać dalej.Wg mnie picki warte uwagi.

Opublikowano

Na platyny zdecydowanie sejuani, teamfight w late ma wygrany bo stun®, doskok(Q) i obrazenia oraz slow (W, E).

Co do kolegi na górze, shaco nie jest dobry w teamfighcie jesli adc broni lulu, janna lub chociazby braum.

Opublikowano

Ja od siebie polecam Nidalee, bardzo mocna w early i mid game, mobilna i ma duzy potencjal do snowballu, może również bardzo łatwo counter junglowac przeciwników i robi sporo presji na mapie jak i podczas siege'owania objectivow, w late troche odpada ale to już zalezy mocno od buildu i jak sobie poradziles w early, inny pick to hecarim widzialem ze jest grany na lcsach i w chalengerze ale o nim ci duzo nie powiem bo samemu nie gram, wiem tylko ze ghost dostal buffy i trinity takze hecarim wrocil do gry

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...