Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czym różnią się Frakcje?

Prezes242

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie! :) Wbiłem 5 poziom i czas wybrać team. Tylko czym te frakcje się od siebie różnią? Gdzieś czytałem że każda drużyna ma swoje motto napiszecie mi jakie?  ;)  Czy każda drużyna oferuje  jakieś unikalne korzyści dla swoich członków? A wy do jakiego teamu należycie i dlaczego? :D

Opublikowano

Z tego co wiem aktualnie nie ma jeszcze zadnych "korzysci" wynikajacych z dolaczenia do teamu oprocz mozliwosci uzywania Gymu. Sam przynaleze do Teamu Valor bo jest tam wiekszosc mojej okolicy jak i moich przyjaciol(Jakos tak wszyscy)

Opublikowano

Frakcje na razie nic nie dają, ale pewnie w przyszłości się to zmieni. Osobiście należę do czerwonych a to za sprawą moich znajomych, gdyż większość również wybrała tą frakcję. ;)

tumblr_nu2fu56gEN1tj1rj6o2_500.png&ehk=7

Opublikowano

Z tego co wyczytałem to te ptaki występowały w pierwszej serii pokemonów i tak z ciekawości zapytam czy w serialu Pokemon też były te frakcje? Jeśli tak to do której należeli główni bohaterowie? :P

Opublikowano

Ogólnie to tylko tyle, że zajmujesz sobie Gym i możesz mieć kolorek, a tak to nic specjalnego. Mam nadzieję, że dadzą aktualizację, która pozwoli zmienić team, bo niestety ale wybrałem nie ten team co chciałem, bo klikałem za szybko. 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Aktualnie nic, tylko kolor i przynależność oraz bitwy w gymach są oznaczane drużynowo. Wybrałem team Instinct (żółty), bo jak widziałem co się dzieje między czerwoną a niebieską drużyną, to nie chciałem mieć z tym nic wspólnego. xD

Opublikowano

Ogólnie to tylko tyle, że zajmujesz sobie Gym i możesz mieć kolorek, a tak to nic specjalnego. Mam nadzieję, że dadzą aktualizację, która pozwoli zmienić team, bo niestety ale wybrałem nie ten team co chciałem, bo klikałem za szybko. 

@creative

team mozesz zmienic piszac do supportu

Opublikowano

Czyli wrazie czego NAPEWNO zmienią mi team? Ktoś z was już zmieniał?

Wątpię, żeby zmieniali przez support. Jeśli mieliby tak robić to każdy by chciał zmieniać ze względu na różne gymy i nie wyrobili by z tym. 

tumblr_nu2fu56gEN1tj1rj6o2_500.png&ehk=7

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...