Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak poprosić o PokeStop

MatJo1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka słyszałem, że jest możliwość poproszenie o PokeStop za item czy coś w tym stylu więc może ktos wie jak to zrobić ponieważ u mnie na wiosce jest tylko jeden :< 

Opublikowano

Ta możliwość została zablokowana, bo prawdopodobnie zostanie to rozwiązane w przyszłych aktualizacjach, zostanie ich dodane więcej. No, tak przynajmniej wyczytałem na reddicie kiedyś.

Opublikowano

Ta możliwość została zablokowana, bo prawdopodobnie zostanie to rozwiązane w przyszłych aktualizacjach, zostanie ich dodane więcej. No, tak przynajmniej wyczytałem na reddicie kiedyś.

Miejmy nadzieje bo tam w ameryce sie bawią trzysta poke stopow w jednym miejscu, wszedzie lurki i gymy + poki, a na zadupiach w polsce jeden pokestop na kilometr.

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Miejmy nadzieje bo tam w ameryce sie bawią trzysta poke stopow w jednym miejscu, wszedzie lurki i gymy + poki, a na zadupiach w polsce jeden pokestop na kilometr.

ja mieszkam w miasteczku i mam tylko 1 pokestop w promieniu 15 km , nawet gyma nie ma . a mamy obiekty takie jak stadion i biblioteka . tylko są to nowe obiekty  dlatego nie ma tam pokestopów , bo tamte były oparte o Ingres

Opublikowano

juz pomijajac problem z pokestopami, pokemonow jest malo.

jestem z nie malego miasta i owszem, przez cale centrum rozciaga sie mnostwo pokestopow i pokemonow jest od zaj*bania ale gdy tylko oddalisz sie od samego centrum nie ma nic poza rattatami i innymi pidgeyami. nintendo pls

Opublikowano

Wypraszam sobie. U mnie jest jeden pokestop na 5 km, drugi jest 10 km ode mnie :) Ale w mieście, zwłaszcza w parkach, jest pokestop na pokestopie.

Myślę, że sami zadecydują i poprawią występowanie pokestopów w najbliższych aktualizacjach. Przynajmniej taką mam nadzieję :/

"Człowiek człowiekowi człowiekiem, a kiwi kiwi kiwi" ~ Paulo Coelho

Opublikowano

Poprosić nie możesz, zapewne dostawali masę takiego spamu i zablokowali to. Poczekajmy spokojnie na aktualizację, zapewne w miastach, gdzie jest możliwość zostaną dodane PokeStopy i Gym'y. Ja Gym dopiero mam w drugim mieście oddalonym o 20 km, tylko 3 PokeStopy u siebie.

ezgif-com-effects.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...