Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem LOL

ThePojebany

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pewien problem zakupiłem sobie nowy komputer i chciałem sie zalogowac na stare konto w lolu i wyskoczył mi komunikat żebym wpisał imię swojego przywoływacza wpisałem Wefaj (mój nick który powinien działać i się zalogować) Ale wyskoczyło że ta nazwa jest już zajęta więc wpisałem Betoniaz i mam taki problem ponieważ niewiem o co chodzi i czy straciłem konto bo powinno normalnie zalogować a nie żebym tworzył nową 

Opublikowano

Skoro nie możesz się zalogować w cliencie. To zaloguj się na stronie riot games i jak nie pamiętasz danych to wyślij sobie na email na który rejestrowałeś konto

Opublikowano

Mam pewien problem zakupiłem sobie nowy komputer i chciałem sie zalogowac na stare konto w lolu i wyskoczył mi komunikat żebym wpisał imię swojego przywoływacza wpisałem Wefaj (mój nick który powinien działać i się zalogować) Ale wyskoczyło że ta nazwa jest już zajęta więc wpisałem Betoniaz i mam taki problem ponieważ niewiem o co chodzi i czy straciłem konto bo powinno normalnie zalogować a nie żebym tworzył nową 

Po dłuższym czasie nieaktywności nazwa przywoływacza się zwalnia i zostanie usunięta, co spowodowało, że musiałeś wybrać nową.

Opublikowano

Skoro nie możesz się zalogować w cliencie. To zaloguj się na stronie riot games i jak nie pamiętasz danych to wyślij sobie na email na który rejestrowałeś konto

Własnie w tym problem ze na lol tej głownej ich stronie sie jako Betoniaz zalogowałem.

Po dłuższym czasie nieaktywności nazwa przywoływacza się zwalnia i zostanie usunięta, co spowodowało, że musiałeś wybrać nową.

No ale przecież pisało że jest już zajęta Wefaj. więc to chyba ie to a po zatym to nowa nazwa na stronie lola mam teraz i jeszcze na to wszystko mam poziom 1 w lolu i żadnych postaci.

Opublikowano

Tak dla sprostowania, porównaj sobie czy to na pewno nie jest spowodowane tym.

Co poziom konta dostajemy dodatkowy miesiąc okresu ochronnego przed utratą nicku, poza poziomami 1-6, dla których okres ochronny wynosi 6 miesięcy od ostatniej rozegranej gry.

Przykłady dla konkretnych poziomów:

Poziom 1-6: 6 miesięcy ochrony

Poziom 12: rok ochrony

Poziom 18: 1 rok 6 miesięcy

Poziom 20: jeden rok i 8 miesięcy ochrony

Poziom 24: 2 lata ochrony

Poziom 30: 2 lata i 6 miesięcy ochrony

Napisz ticket do supportu, powinni Ci wszystko wyjaśnić jeśli będziesz miał jakieś wątpliwości.

"Człowiek człowiekowi człowiekiem, a kiwi kiwi kiwi" ~ Paulo Coelho

Opublikowano

Próbuje tym skurwysyną napisać i wyskakuje takie coś już 5 razy się wylogowywałem o co chodzi https://scr.hu/DvA3qW

Musisz sie wylogowac ze strony supportowej, a nie ze swojego konta.

Nie mozesz po prostu nowego, podobnego nicku wymyslec? Prawdopodobnie za nieaktywnosc zabrali Ci nickname.

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...