Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wskazówki dla początkujących!

Gnomiaczek66

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Jakoż iż jestem nowy chciałbym zrobić temat dla takich graczy jak ja :P. Chodzi mi tutaj o tipy od lepszych graczy dla nowych :p. Np: Gdzie znajdziemy np pokemony ogniste. Pikachu i takie sprawy. Może jakieś pytania?. Np. Zadam wam pytanka. Czy opłaca mi się postawić lura w zatłoczonych miejscach? Chodzi o miejsca typu gdzie np mamy 4 pokestopy. Od którego lvl można zdobyć lepsze balle?. Jak myślicie dojdzie do sprzeczek pomiędzy teamami?. Co myślicie o tym że ludzie już wymyślają patenty na omijanie nabijania km. Oraz zadam wam pytanie od siebie: Czy jak będe podróżował samochodem/autobusem/tirem mam szanse złapać pokemona podczas jazdy? napewno wiem że nie nabije km dla jajka ponieważ maximum 20km/h.

Pozdrawiam :p

Opublikowano

Jezdze taksowka. Poki da sie lapac w trakcie jazdy, zdobywac pokestopy i gymy. Lecz trzeba uwazac ;) co do jajek spoko sprawa jak stoi się w korkach lub generalnie ze 100 km po miescie jak robie nabije mi z tego jakies 10-30 km na eggi ;)

Opublikowano

Wg. mnie nie ma czegoś takiego że pokemony ogniste respią się w takich i takich miejscach a inne w innych miejscach. Ja jadąc autem znalazłem magicarpia na autostradzie gdzie nie było żadnego zbiornika wodnego etc. więc wątpie. A czy lura opłaca się dać w zatłoczonych to zależy od Ciebie (w dużym mieście może sporo ludzi grać może trafi się jakaś fajna koleżanka która gra w poki i ją zwabisz xDDD) najlepiej przy kilku pokestopach będziesz mógł sobie siedzieć i zdobywać itemki ;) 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...