Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sytuacje w USA

Gnomiaczek66

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co powiecie o sytułacjach związanych np w USA kiedy np ludzie zostają napadani. Nie sądzicie że w Polsce może dojść do takich zdarzeń. Oczywiście podreśle że tylko się waz pytam :) Wgl pochwalcie się waszymI znajomościami z ludzmi poznanymi poprzez np "PokeStopy"

Opublikowano

Ale zostają napadani bo co ? Ten twój post trochę nie ma sensu...

Wiem ze nie maja sensu, Niestety ale w takim USA policja aresztowała osoby napadające z bronią ręku na graczy idących do poke stopu. Ja np mam ok 4/5 poke stopów w niedalekiej odległości od siebie. Lecz sa ze tak to ujme w lesie. A napady mogą być z powodów jasnych: Ukradnięcie telefonu. Jak wiemy telefony musza byc tymi nowszymi wiec równie wartosciowe.

Ale temat widze ze bez sensu prosze o zamkniecie :p zrobie nowy sensowniejszy :p

Opublikowano

Ale zostają napadani bo co ? Ten twój post trochę nie ma sensu...

Wiem ze nie maja sensu, Niestety ale w takim USA policja aresztowała osoby napadające z bronią ręku na graczy idących do poke stopu. Ja np mam ok 4/5 poke stopów w niedalekiej odległości od siebie. Lecz sa ze tak to ujme w lesie. A napady mogą być z powodów jasnych: Ukradnięcie telefonu. Jak wiemy telefony musza byc tymi nowszymi wiec równie wartosciowe.

Ale temat widze ze bez sensu prosze o zamkniecie :p zrobie nowy sensowniejszy :p

Wątpie żeby polscy złodzieje :D byli tak nowocześni żeby korzystać z pokemon go do napaści 

668421422290643422464.png

Opublikowano

Ja ostatnio słyszałem historię, kiedy to kobieta jechała autem a za nią ogromny ruch, używała telefonu i nagle spotkała jakiegoś unikalnego pokemona, zatrzymała się na środku ulicy, wyszła i pobiegła go złapać, tym samym wywołała karambol. ;) 

#LenovoLegion Team

Opublikowano

Ja ostatnio słyszałem historię, kiedy to kobieta jechała autem a za nią ogromny ruch, używała telefonu i nagle spotkała jakiegoś unikalnego pokemona, zatrzymała się na środku ulicy, wyszła i pobiegła go złapać, tym samym wywołała karambol. ;)

Ja widziałem laskę, która weszła do mojego biura i siedziała w poczekalni, gdy ją poprosiłem powiedziała, że ma tu niby być Pikachu, siedziała tam 30 minut :D

PS. MIAŁEM UDANY DZIEŃ .

7:30 a babka siedzi i czeka na pikachu do 8:00 :D

#Ja#pier#dole

Opublikowano

Haburgery zawsze były zacofane i inaczej myślące, nie ma co na nich patrzeć. W Polsce do tego nie dochodzi, póki co, ale kto wie, jak to się potoczy. Dla mnie Hambixy to inna społeczność.

ezgif-com-effects.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...