Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kilka słów na temat administracji iMetina

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, witam wszystkich nie polecam nikomu żadnych serwerów wypuszczonych z rąk niejakiego "Fifolskiego" napisałem na forum krótką prawdę: "Brat fifola to p**** który zjebał ten serwer" dowód: https://scr.hu/0w34l/onhwo . Jego brat wchodził na jego postać GM'a i robił co mu się żywnie podoba... Fifolski prawda boli? Od razu ruszyła się w sercu FIFOLSKIEGO reakcja obrony brata po czym sprezentował mi na wszystkich kontach PERM-em, oraz usunął konto na forum :) Czy to za przeproszeniem ku*wa nie jest śmieszne? Druga sytuacja, czekam na FIFOLSKIEGO codziennie przez 20dni na jego kanale na którym jest do dyspozycji dla graczy ( wiadomo, pomoc itd. ) No, ale FIFOLSKI wyjeb*ne nigdy od kiedy tutaj gram nie zszedł do nikogo żeby pogadać o zaistniałej sytuacji o co chodzi itd. TO JEST PO PROSTU ŚMIESZNE CO TO SIE ODP*ERDALA... . Wydałem na ten serwer ponad 3000zł, wiem możesz pomyśleć że jestem idiotą bądź jakimś zerem bez życia, odpowiem ci przeciwnie mam kase i mogę. FIFOLSKI jak masz choć trochę szacunku do ludzi zejdź i POGADAJ. To dzięki tym ludziom masz co jeść i chyba Cię ku*wa nie zbawi kilka minut dla każdej osoby...... Tenior = właściciel serwera - sprzedaje na allegro perły(waluta na iMetinie) Nie wiem jakim cudem jesteście na tych miejscach, moim zdaniem nie nadajecie się nawet do zamiatania ulic... porażka i dno serwer ruina nic dodać nic ująć... Życzę Ci Fifolski wszystkiego co najgorsze :) / Oby ci Rework zszedł po tygodniu, elo.

Opublikowano

Wspolczoje.

Niby hajs sie zgadza ale ja jako miliarder nie wydalbym 3000zl na sever ktory jest gownem juz od samego poczatku ;p 

Wole na zaufanych  niz karmic takich debili

Opublikowano

Nic nowego w świecie metina zwłaszcza po stronie administracji prywatnych serwerów tak jest na wielu serwerach i niestety ty jako jednostka nic z tym nie zrobisz. 

Opublikowano

Nie polecam! Wchodząc na ts3 i pisząc do Administracji żeby przerzucili na chwilkę na kanał by dowiedzieć się trochę informacji o serwerze otrzymałem odpowiedź "Nie przerzucamy"

Śmiech na sali :)

Opublikowano

A Was dupa boli, aż miło patrzeć! xD

Server się nie podoba to idź na inny, a nie robicie dramy i jeden wielki syf na forum.

Znając dzisiejsze zachowanie takiej "cebuli" jak Wy za przeproszeniem to poleci hejt, a przy starcie to Wy będziecie płakać najbardziej, że server ma opóźnienia przez DDoS. (Nie żebym im tego życzył, ale każdy wie jak to jest na starcie)

Nie wiem czy wasze życie jest takie nudne, że musicie je psuć też innym :D

Na serverze i tak zagra każdy komu server przypadnie do gustu, a Wasze płacze raczej niczego nie zmienią!

Każdy ma wzloty i upadki, a przeszłości nie zmienimy i wątpię, że ten błąd który popełniła administracja znów się powtórzył.. (a swoją drogą wszystko się zaczęło od Brata Filipa, a nie samej administracji więc, gdyby nie On tego całego bajzlu by nie było..)

Dobrze, że nie ma łapek w dół bo pewnie by się posypały haha B)xD

Opublikowano

Może mówić co chcecie ale IMetin stał dłużnej ( nie mam pojęcia czy Jeszce stoi ) niż większość serwerów które wychodziły równo z nim bądź rok -2 po jego starcie . Server sam w sobie jak na Easy był bardzo fajny . Musze się jednak zgodzić ze trochę bugów było ( większa część "TOP'ki" wbijała tylko 240 lvl potem na bugu leciała do 250 ( 1 mob -1 lvl ) . Jednak administracja miała to w dupie ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...