Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Okulary Korekcyjne(Minusy) a okulary VR do telefonu

artur0

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , niewiedziałem jak nazwać ten i czy dobry dział ale czy mogę używać okularów VR gdy mam na sobie juz korekcyjne ? , czy musze jakies miec soczewki czy cos , dodam ze chcialem grac na telefonie  z google cardboard lub inne ? Nigdzie nie znalazłem wiec postanowilem napisac tutaj moze ktos ogolnie moja wada to -4,5 prawe i lewe -4,75 . Z gry dzieki za odp

Opublikowano

Nie rozumiem w czym problem , skoro masz już okulary  to po co w ogóle pytasz ?  Sprawdź sobie  sam bo to indywidualny wybór. 

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Opublikowano

Bo chcialem spytac wogóle czy spytać czy mimo noszenia okularów czy moge zalozyc vr na moje okulary i czy bedzie to samo jakbym ogladal bez okularow 

Opublikowano

Nie wiadomo, możesz potrzebować ale i wcale nie musisz. Krótkowidz z bliska widzi normalnie a nawet czasami o wiele lepiej 

Opublikowano

Nie chodzi o to że można mieć okulary tylko o to czy mu będą potrzebne przy używaniu a to może sobie sprawdzić sam jak najlepiej używać.

Sam często ściągam okulary chociaż nie muszę, po prostu dla wygody. Przy tak małej odległości od ekranu nie ma potrzeby korekcji przy krótkowzroczności bo widzi się czasami lepiej niż w okularach.  

Opublikowano

Jak zamawialem okulary VR to w opisie bylo napisane, ze bez problemu mozna korzystac z nich noszac jednoczesnie okulary korekcyjne.

a możesz powiedziec jakie to okulary ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...