Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

chce schudnąć

tumbrl boy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siemaneczko ziomeczki

mam 15 lat, waze 71 kg przy wzroscie 175 

i teraz muj zyciowy problem bo ja jade do lochy 1 sierpnia poznanej przez eten i musze schudnonc 

jak myslicie ile schudne przez 15 dni gloduwki????????????????

bo chce byc piekny i mlody, mlody juz jestem

pozdrawiam

Opublikowano

Jak chcesz schudnąć na odpierdol, czyli stracić tłuszcz i mięśnie(wątpie, że je masz) to jedz sam kisiel. Schudniesz sporo, bo to sama woda z dodatkiem chemikaliów, ale organizm będzie osłabiony, wycieńczony.

Do tego dołóż aeroby.

Opublikowano

czyli ile bym schudnal jakbym nic nie jadl tylko wode pił xD

miesni nie mam

Biorąc pod uwagę, że waga mózgu waha się od 1,3 do 1,6kg, to gdzieś tyle by było.

Opublikowano

Radzę ci najpierw znaleźć jakiegoś korepetytora z polskiego (muj, schudnonc). I jedź do niego rowerem - nauczysz się polskiego, a przy okazji schudniesz - doskonałe rozwiązanie twojego problemu.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

71 kg i 175 cm? Z czego ty chcesz k***a schudnąć jak ty nawet masy nie masz tylko to wszystko co waży to flaki i kości. Masz dobrą wagę chyba źe chcesz być pizdą z niedowagą w rurkach. Skorzystaj z kalkulatora BMI

Opublikowano

71 kg i 175 cm? Z czego ty chcesz k***a schudnąć jak ty nawet masy nie masz tylko to wszystko co waży to flaki i kości. Masz dobrą wagę chyba źe chcesz być pizdą z niedowagą w rurkach. Skorzystaj z kalkulatora BMI

Jak dla mnie, to już jest.

Opublikowano

@cola!

jaka niedowaga mam brzuch jak skurwesyn

wyzywaja mnei od grubychxd

Prawie kazdy ma brzuch jak stoi albo siedzi pod warunkiem że nie ma kaloryfera.

Jak schudmiesz to niedowaga w h*j i organizm moze zle zareagować. Jak masz problemy z akceptacją własnego wyglądu to lepiej się już zabij. Przejmujesz się opiniami kolegów gimbusów.....

Zacznij wpierdalać ryz z kurczakiem czyli chinsczyzne i znajdz sobie prace fizyczna

Opublikowano

ale nie serio mam brzuch ledwo mieszcze sie w S/M xD

Jesteś młody i może jeszcze urośniesz i masa się rozłoży. Zawsze możesz się wysrać porządnie. Może pomoże

Opublikowano

Pobierz Pokemon GO, ruszysz się sprzed komputera i schudniesz :v To zależy od Ciebie ile schudniesz, a rozkładu na ćwiczenia Ci nie będziemy robić :v

"Człowiek człowiekowi człowiekiem, a kiwi kiwi kiwi" ~ Paulo Coelho

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...