Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Licencja

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam pytanie co powinno znaleźć się na stronie aby dostać licencje NPL, chodzi mi o zawartość? Mam juz przygotowana z template z tego forum ale nadal cos jest nie tak ponieważ odrzucają ją.

Dajac takie powody"

Your application for a Non-Profit License has been denied for the following reasons:* There are issues with the website you provided. There may be a problem with one or more of the items listed below:   - You must provide a URL to an online, working website for your organization.   - The website must have content and demonstrate community activity. Creating a website for the sole purpose of acquiring an NPL is not permitted.   - 'Under Construction' websites are not permitted.   - If content on your website requires login to access, provide us with a temporary username and password to review the website.   - Free web or community pages (e.g. yahoo.com, gmx.de, facebook.com, laposte.net, orange.fr, seznam.cz, interia.eu, etc.) are not permitted.
Opublikowano

Musisz mieć stronę www działającą, email na domenie (najlepiej [email protected])

Nie możesz mieć żadnych reklam ani opcji płatnych.

A npl te powody każdemu wysyła mi po 3 prośbie dopiero przyznali.

Chcesz zautomatyzować serwer a nie umiesz lub nie daje rady twoja maszyna ? 

Zobacz http://www.mpcforum.pl/topic/1583551-boty-serwerowe-pod-serwer-ts/

Opublikowano

A to mam jeszcze pytanie czy ta strona odpowiada ich warunkom? http://www.teampg.pl/

Zdaje mi się że tak. Próbuj :)

Dla pewności możesz zrobić jakieś małe forum bo ja npl dostałem kiedy miałem forum

Chcesz zautomatyzować serwer a nie umiesz lub nie daje rady twoja maszyna ? 

Zobacz http://www.mpcforum.pl/topic/1583551-boty-serwerowe-pod-serwer-ts/

Opublikowano

Brakuje forum na którym będzie pokazana aktywność graczy.

Bez tego nie dostaniesz teraz licencji.

Zasady otrzymywania NPL drastycznie się zmieniły, bardziej rygorystycznie do tego podchodzą.

Opublikowano

Drastycznie sie nie zmieniły.

Forum lub 'Community Activity' było potrzebne od zawsze wiec nie ma co udawać że to jakaś nowość.

Forum nie może byc puste - musisz mieć pokazane działy itp. oraz ludzi którzy nabijają bo uwierz że oni będą to sprawdzać.

Desktop - Procesor: Intel i7-7700k 4.20Ghz  | Karta Graficzna: EVGA Geforce GTX 1070 | RAM: 16GB 

Laptop - Procesor: Intel i5-8250U 2.5Ghz | Karta Graficzna: Radeon 530 | RAM: 8GB

Opublikowano

Pantoflarzek:

To prawda, forum jest wymagane od dość długiego czasu.

Jednak kiedyś support ts3 przymykał oko na pewne sprawy (wystarczyło napisać, że forum w budowie.).

Teraz to się zmieniło, jeden nie spełniony wymóg - pisz podanie od początku.

Polityka teamspeak3.com zmieniła się, co między innymi przełożyła się na cenny slotów i udzielanie licencji NPL.

Opublikowano

Drastycznie sie nie zmieniły.

Forum lub 'Community Activity' było potrzebne od zawsze wiec nie ma co udawać że to jakaś nowość.

Forum nie może byc puste - musisz mieć pokazane działy itp. oraz ludzi którzy nabijają bo uwierz że oni będą to sprawdzać.

Ja dostałem NPL'a a nie miałem żadnego forum.

Co za bzdury, jedynie miałem stronkę opisującą mnie, serwer, i kim jesteśmy.

Pozdrawiam, G..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...