Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Transakcja PayPal.

RaVersoN

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Napisała do mnie pewna osoba odnośnie kupna mojego konta w pewnej grze. Obecnie za konto otrzymałem dosyć sporą ofertę, której się nie spodziewałem, ale jest bardzo wysoka. Zaproponował mi transakcje przez PayPal. Tutaj się boje, gdyż ostatnio słyszałem, że nawet jak wyśle pieniądze na moje konto, wciąż może je odzyskać. Gra w której konto będzie zakupione jest na platformie Android w sklepie Google Play.

Czy jest 100% pewność, że jeżeli konto zostanie sprzedane i pieniądze trafią na moje konto, to kupujący nie będzie mógł żądać zwrotu pieniędzy?

Pozdrawiam.

Opublikowano

Jak wyśle ci pieniądze jako prezent to nie może ich cofnąć.

Inaczej jest gdy wyśle pieniądze jako płatność - wtedy na cofnięcie transakcji ma pół roku. Jednak te pieniądze od tak do niego nie wrócą, musi udowodnić, że np. nie dostał od ciebie żadnego przedmiotu albo nie zgadza się on z opisem - może też odzyskać kasę jeśli przez jakiś czas nie odpowiesz na założony przez niego spór. Najlepiej zrób jakieś screeny itp., żeby mieć dowód że konto w grze zostało dostarczone i jest zgodne z opisem, wtedy nawet gdy będzie chciał zwrotu pieniędzy - nie dostanie go.

1398258449-U383457.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...