Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy to normalne?

Smerfuseke

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co ci moge powiedzieć tak już jest na każdym servie, wszędzie są trolle a jak myślisz że na euw jest lepiej wbij tam d1 + to wtedy będzie lepiej lecz i tak trafiają sie trolle i nie powinienes sie uzalac na forum jakimis randomowymi grami.

zbędny temat.

Opublikowano

http://prntscr.com/bt2qks

Bez przesady panowie że takie trolle się odjebują xDDDD

Pytaneczko

WEST ktoś poleca?

Bo EUNE Best trolling ;)

Zmień język na angielski Kappa :). Trolle trafiają się tylko cebuli :P. Jakieś low elo pewnie, a może pan nie wiedział co to ADC, nie każdy musi :)

Opublikowano

west... o przepraszam, polską wersją sie posługujesz xD, ZACHÓD jest lepszy tylko pod tym względem że jest więcej graczy, czyli teoretycznie może tez być więcej ludzi trollujących, czyli poziom moze byc jeszcze niższy

ae1d1005fe.png

Opublikowano

Najaraliscie sie na tego westa bo prosy tam są i myślicie że to raj dla brązów/silverów/goldów. Prawda jest taka ze gowno potraficie grać i idziecie tam gdzie jest "wyższy" poziom bo sami nie potraficie wygrać gry.

@matizal77

to chyba w jakimś niskim silverze jesteś albo brązie, sam skillem nie grzeszysz to nie obwiniaj innych

„Can you feel it?

Your future, torn away.

There is no escape, only oblivion.”

Opublikowano

Najaraliscie sie na tego westa bo prosy tam są i myślicie że to raj dla brązów/silverów/goldów. Prawda jest taka ze gowno potraficie grać i idziecie tam gdzie jest "wyższy" poziom bo sami nie potraficie wygrać gry.

Wyższy poziom zaczyna się od Diam+,i trole też są tyle że będą pieprzyli głupoty np. Po hiszpańsku czy niemiecku

Co do tematu nie dziwi mnie to wczoraj na rankedzie miałem gościa co testował nowego ryze po update i sfeedował diane w h*j.Tak samo teemo na supp Który siedział na 1 lvl przez 8 minut i czekał na ww aż przyjdzie na blue,a wiadomo ww ma na tyle dobry clear i life steal że blue robi na pełnym hp i dodatkowo zabił teemo.Potem sytuacja powtórzyła się jeszcze z 8 razy.Nic nie poradzisz niektórzy mają farta i rzadko spotykają takich ludzi.Ja niestety mam wręcz przeciwnie każdy mecz muszę w jakiś sposób carrować bo zawsze jest ktoś kto przewali linie totalnie.Nigdy nie grałem meczu w którym ja bym był carrowany :( A najlepsze jest to że grając duo z kolegą szuka gry ok. 30 minut a potem jeszcze gramy z idiotami :D No ale cóż trudno.To tylko gra :D Na którą wydałem z ok. 3k :)

Opublikowano

#up

daj nick, chce zobaczyc Twoja historie gier

#top

rzadko takie sytuacje są, raz na jakiś czas można dodżnoć Q, lepiej -3 niż -15, chyba że seria to już sie nie opłaca :D

ae1d1005fe.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...